daniello22 pisze:Jiiizyssss, już dawno nie spędziłem tyle czasu nad jednym postem (i to nie dlatego że wolno czytam

)! Witam i powodzonka w zbiórce $$$$

Hehe... lubie się czasem rozpisać... taki nawyk ze szkoły

Kaska to jakoś wolno wpada

Prędzej się zakręce za jakimś kredytem choć przy moim bilansie... Ale rzuciłem fajki to śmiało na rate styknie...

Myśle co zrobić... Na jakąś padaczke F1 albo "jajko" to bym ogarnął na teraz... Ale stunt dziwke to na później zostawie... Nie będe ukrywał, że z kasą u mnie mocno średnio... Odbieram 1100-1200zeta na miesiąc, jestem jeszcze kawalerem... Planuje ślub dopiero. Panna podpowiedziała, że jak nie skręcimy teraz na bladego to po cichu przed starymi/teściami za ślubne dowalimy... W końcu chce na moto do Paryża polecieć na poślubną

Narazie nie moge spać po nocach bo SC28 u młodego w garażu marźnie i płacze a ja mam je na wyciągnięcie ręki... tylko kurde szkoda, że ręka nie może być pusta
[ Dodano: Wto Cze 16, 2009 12:38 am ]Panowie dziś o godzinie 15:30 zaliczyłem egzamin państwowy praktyczny na kategorie A... Czyli za jakieś 2-3tygodnie nie musze już nerwowo lookać w lusterka z pytaniem w myślach "gonią?? nie gonią??"
Zajebiaszczo...
[ Dodano: Czw Lis 26, 2009 9:15 am ]Witam po dłuuuugieeeeej przerwie

Pojawiam się znowu bo jak już kiedyś pisałem imbryk to przejściowy epizod... Aktualnie czeka na mnie SC28 do lakierowania
Pozostaje upłynnić gsxf'a.... i śmigam fajerem... Jakby ktoś miał klienta na GSXF'a 600 to zapraszam do mojego tematu w "giełdzie"... Super okazyjna cena 2500zł (moto do regulacji gaźników)
[ Dodano: Pią Gru 04, 2009 8:57 am ]Suzuki porobione i aktualna cena 2999zł
Ustaliłem już cenę za moją SC28... Będzie to "fajer" z 94roku... Cene zachowam narazie w tajemnicy... będzie wow jak już będzie w garażu
Składamy silnik... Dwa gary mają kompresje po 11, ale dwa pozostałem mają po 5 z powodu zerwanego gwintu śruby głowicy... i występuje przedmuch międzykomorowy... Blok jedzie do ślusarza na zatulejowanie zerwanego gwintu...

Będzie dobrze...
[ Dodano: Sro Gru 30, 2009 9:35 am ]Wygląda na dzień dzisiejszy sprawa tak
Dzisiaj sprzedaje "kurczaka". Kupuje CBR 900 RR 94rok(jedna lampa) SC28
Zębatki na przyspieszenie... Piec zdrowy (przy przyspieszaniu podnosi mnie i siebie na gume (ja 113kg + waga moto) Owiewki nie klejone, ale do lakieru, do wymiany łożysko główki ramy... Kompresja 12/11,5/11/11,5... Koszyk sprzęgłowy oki

Nie wyskakuje 2ka... Do dokupienia szyba. Istny diabeł

Cene zdradzę po zakupie aby nie zapeszyć
[ Dodano: Pią Sty 15, 2010 1:05 pm ]No i kupiłem
CENA 4000zł !!!
[ Dodano: Pią Sty 15, 2010 1:07 pm ]
Do polakierowania raczej... Ale gna kosmicznie... Odkleja się przy normalnym przyspieszaniu przodem... kozak
[ Dodano: Wto Mar 02, 2010 8:38 am ]Przejechałem w tym sezonie 27km'ów już... Chodzi igła, pali igła (po zmianie świec), jest suuupeeeeerrrrr. Przyznam się, że jest dla mnie nawet za mocna, ale jakoś to ogarne