fesk pisze:Siema

Napisz cos o sobie i o planach
Myślę że chcesz kupić fajera

o sobie - to jestem prawie mgr inż. grafiki komputerowej, mam 25 lat i baaardzo kocham motocykle. W sumie miałem już parę moto w swoim życiu ale to raczej były jeżdżące muzea nie zawsze w dobrym stanie.
Tak teraz chciałbym kupić jakieś młodsze moto na którym mógłbym trochę pośmigać. I w grę wchodzą 3 motocykle:
Budżet max 10tys
- Fireblade sc33 bo już wiem że 929 w dobrym stanie nie kupię
- R6 '98-'00
- Ninja ZX-6R '99-'02
I tak CBRka jak to honda może wyglądem nie powala na kolana i nie jest tak "nowoczesna jak R6, ale ma w sobie to coś co mi osobiście się w niej bardzo podoba a zwłaszcza w rudo - grafitowej.
R6 chyba najnowocześniejsza stylistyka z tych trzech motocykli, ale martwi mnie skrzynia ;/ i kolor raczej tylko niebieski.
Ninja ma trochę "starszą linię" niż erka ale i tak mi się podoba, tutaj ludzie piszą że mogą pękać ramy. Może i mogą ale nie zamierzam na razie gumować bo nie mam takich umiejętności, ale z czasem też tego nie wykluczam.
I ot mam taki dylemat co kupić z tych 3 motocykli.
Doradźcie proszę i "oblejcie kubłem zimnej wody" jak zajdzie taka potrzeba żeby dokonać rozsądnego wyboru. Bo ja już sam nie wiem chyba tak na prawdę czego chcę