Witam wszystkich forumowiczów motocyklistów
A więc niedawno bo jakies dwa tygodnie temu zakupiłem honde 929 i byłem zmuszony szukac pomocy i widzę ze na forum mozna dużo sie dowiedziec.
Zaraz po zakupie okazało sie że mój moto nieposiada ani regulatora ani uzwojenia alternatora i paru innych rzeczy. Teraz jestem na etapie szukania uzwojenia bo reulator zakupiłem z 954 mysle ze będzie działał z tego co sie dowiedziałem to uzwojenie nie pasuje z 954 wiec szuka z 929.
A tak po za tym to wczesniej posiadałem yamahe thundercata z którrej byłem bardzo zadowolony choc ich dolegliwosci to wyskakujące dwójki mój kumpel tego doświadczył.
No cóż tu więcej dodac kocham motocykle od dziecka sie wychowałem na moto a mianowicie była to wsk 125 puzniej 175 jedna druga, puzniej Mz Tropic 250 druga odsłona, nastepnie mz etz 250 po tej maszynie zasiadłem wyzej wymienioną yamahe a obecnie honde 929 .
Początkowo brałem pod uwagę zakup modelu sc33 gdyż jest opinia ze to ostani niezniszczalny model hondy. Po zakupie mam troche mieszne uczucia co do mojego wyboru ale mysle że poradze z ładowaniem i zaczne śmigac

tak poza tym to jestem w trakcje robienia papierka prawa jazdy na moto, tak wyszło że na wszystko zrobiłem na BCE a na A nie.
no to jeszcze raz wszystkich serdecznie witom

mysle ze łącznymi siłami nasze bladefranki będą smigac
pozdro dla wszystkich Janek