Witam wszystkich.
Po małych perypetiach trafiłem wreszcie do właściwego działu jako nowy na forum.
Piszę więc parę słów o sobie. Zaczynałem jazdę na motocyklu na WSK który ujeżdżaliśmy w każdym terenie. Dopiero później było prawko i następne motocykle. Miałem BMW 750 „dolniaka” którym jeździłem na zloty do Radomia. Miałem też Viktorię 350, NSU 250 i parę innych gratów których nie zdążyłem uruchomić. Te motocykle sam doprowadzałem do użytku. Później były 2 MZ 250, ta druga była z Austrii z pełnymi owiewkami, wtedy to był pełny odpał. Jak się domyślacie mam parę latek. Obecnie nie posiadam motocykla ale nadal mnie ciągnie i myślę że jeszcze coś zakupię.
A teraz dlaczego Forum Fireblade. Od kilkunastu lat latam na wiatrakowcach. A w obecnym wiatrakowcu mam silnik od CBR 1000 RR. W następnych też myślę zamontować taki silnik. Gdyby ktoś nie wiedział co to są wiatrakowce to chętnie służę informacją. Załączam parę zdjęć moich wiatrakowców. Więcej zdjęć i filmów na mojej stronie:
www.wiatrakowce.net. Przy okazji zapraszam wszystkich do polatania na wiatrakowcu. Będę latał do czasu aż spadnie duży śnieg. Myślę że motocykle i lotnictwo się nie kłócą. Obydwa dostarczają sporo emocji i frajdy. Może kiedyś zorganizujemy mały wspólny zlot i zjazd?
Pozdrowienia dla wszystkich