Jak juz sie jako tako wjezdzilem to opona tylnia nie nadawala sie juz do niczego
Mysle ze jak 2 raz pojade to 1:50 zrobie bez wiekszych problemow.Moto oczywiscie seria lacznie z wydechem
Mysle ze jak 2 raz pojade to 1:50 zrobie bez wiekszych problemow.Moto oczywiscie seria lacznie z wydechem
Marek760i pisze:stary 17.07 był na fan kapie na słowacji z racji tego , ze jestem nie szczesliwym posiadaczem bmw płaciłem 30 euro za dzien do tego w cenie laptimer box zarcie picie itd, normalna cena to 80 euro przedpłata, na miejscu 110,

DOMEL pisze:sprytny.k, Czym latacie na slowacje i jakie sa ceny?? Jezdzicie na 1 czy dwa dni na tor??Bylem teraz na spee dayach na poznaniu ale z tego co sie dowiedzialem na slowacji jest sporo taniej. Przez te wyjazdy splukalem sie na amen ale licze ze we wrzesniu mogloby sie udac.Daj znac co i jak
I wyspać się trzeba porządnie.
MaciekM pisze:ja byłem na poznaniu w zeszłym roku. zajebista sprawa, ( a co dopiero mówić o słowacji:) a jakie czasy wykręcacie na poznaniu?
Marek760i pisze:jaki czas na tej słowacji
czas popracowac nad forma 
tomcy pisze:tytus to byłeś TY na Słowacji na pilot roudach 4 ?????
12-13.08 były dwa repsole sc59
, pozniej z kostka od przechylu ktora mi gasila moto w zakrecie i zwozili mnie na lawecie heh (zle zamocowana do stelaza) wtedy mialem 2:26
Ty widze ze czasy krecisz kosmiczne wiec jest przepasc, gratulacje
+ jakies koce grzewcze bo tak to sie traci duzo czasu na rozgrzeanie opon jezdzac po torze na zimnych gumach
Wróć do Podróże, wypady, zloty, ustawki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości