CODA, jak tam opalenizna? Moja już się powoli goi
Wściekła, masz jakiś kiepski aparat bo na każdym zdjęciu wyglądam, jakbym był nieźle zrobiony...
moze nastepnym razem sie podłacze, lecz pewnie bym mial dalekkko ;p
a Ty Yarson po co tyle gadałeś o paradach i konkursach.. wiele hałasu o nic
Mikele pisze:
Wściekła, masz jakiś kiepski aparat bo na każdym zdjęciu wyglądam, jakbym był nieźle zrobiony...
Dosc pozno w sobote przyjechalismy (za duzo moto dlatego byla duza opsowa czasowa) do tego strasznie bylem zmeczony na poczatku i myslalem tylko by sie zdrzemnac (jak Wsciakla
) ale jak kryzys minal to bylismy ostatnimi ktorzy zostali przy ognichu
) Nie obylo sie bez przygod - mojemu fajerowi zabraklo paliwa 200 metrow przed stacja - przejechalem rekordowe 327,9km na baku
Przynajmniej teraz wiem ile mozna przejechac na rezerwie w sc59
Tytus pisze:Dzieki wszystkim za przybycie i zorganizowanie spotkania , bylo bardzo fajnie choc frekwencja byla malaDosc pozno w sobote przyjechalismy (za duzo moto dlatego byla duza opsowa czasowa) do tego strasznie bylem zmeczony na poczatku i myslalem tylko by sie zdrzemnac (jak Wsciakla
) ale jak kryzys minal to bylismy ostatnimi ktorzy zostali przy ognichu
Troche szkoda ze wszyscy tak szybko sie zmyli bo my wyjechalismy dopiero o 17 (wczesniej nie dalo rady) Nie obylo sie bez przygod - mojemu fajerowi zabraklo paliwa 200 metrow przed stacja - przejechalem rekordowe 327,9km na baku
Przynajmniej teraz wiem ile mozna przejechac na rezerwie w sc59
Jak macie zdjecia to mozecie wrzucac do naszej galerii - http://galeria.fireblade.pl/galeria.php ... 32&start=0 lub przeslac na moj email to zamieszcze bo ja nie zrobilem zadnego heh
Bo bez Lorenzo
.. jakbym przyjechała wypoczęta to i w niedzielę bym nie wróciła
Mikele pisze:
CODA, jak tam opalenizna? Moja już się powoli goi![]()
Wyrównać to się tego już nie da, ale pewnie za dwa dni i tak samo zejdzie wraz ze skórą
Ale na trasie w piątek, mimo "Wściegłego" tempa, spalanie na poziomie 6,5l - całkiem ładnie
Gorzej, że przy powrocie na rezerwie od ośrodka do Lipska jechałem zastanawiając się czy dotoczę się na stację.
Wróć do Podróże, wypady, zloty, ustawki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości