Dzisiaj jest 06 czerwca 2025, 21:56

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Tor Lublin 18-19 wrzesnia

Gdzie warto pojechać, spotkania, zloty, targi i inne imprezy motocyklowe które watro zwiedzić...

Moderatorzy: maciekx, Tytus

Motocykl: Yamaha Thundercat 600
Rok produkcji: 0

Post » 22 września 2010, 22:52

miki pisze:miałem na myśli inne forum- Thundercata i Fazera- Domela znam rówież z tamtego forum.
- ok rozumiem :) ja nie jestem na tamtych forach zalogowana.

Awatar użytkownika

Pochwały: 2
Motocykl: 1000rr Repsol

Post » 22 września 2010, 23:12

powiem wam chlopaki ze martika niezle zasuwa p torze i ciezko ja objechac.Kilka podpowiedzi ,male zsuniecie dupci i do szorowania kolanami malo potrzeba :diabel2: Moge pomoc jak cos :mrgreen:

Awatar użytkownika

Motocykl: CBR929RR

Post » 23 września 2010, 13:24

DOMEL, uważaj z tym zaangażowaniem. Ze mną też tak kiedyś było, poznałem ja na torze i później się spyknęliśmy a teraz taki mi kanał robi że włos się na głowie jerzy więc bądź ostrożny z nią - potraktuj to jak dobra rada kumpla. A zrobisz jak uważsz tylko nie mów później że Cię nie ostrzegałem.
A spytaj się jej jeszcze dzięki komu tak jeździ po jednym sezonie i wogóle dzięki komu jeździ. Powie Ci prawdę oczywiście pod warunkiem że nie będzie kłamać jak dotychczas.

Post » 23 września 2010, 14:03

Jacko daruj sobie te swoje komentarze są zbędne. Tak ty pokazałeś mi technikę - to wszystko co mam do powiedzenia. DOMEL to mój kolega ,a zresztą ja nie wnikam z kim ty się komplujesz.

DOMEL pisze:powiem wam chlopaki ze martika niezle zasuwa p torze i ciezko ja objechac.Kilka podpowiedzi ,male zsuniecie dupci i do szorowania kolanami malo potrzeba :diabel2: Moge pomoc jak cos :mrgreen:

Dzięki za te słowa :mrgreen: a pomoc napewno się przyda,jeśli Cię jacko nie wystraszył mną. Przepraszam Was wszystkich z niego chłop ma problem ....Zresztą nie gadajmy o nim bo forum to nie jest miejsce na takie chore tematy.

Awatar użytkownika

Post » 23 września 2010, 16:00

Martika po pierwsze to nie zwracałem się w swoim poście do ciebie tylko do DOMELA, przestrzegając go przed tym co mnie teraz spotkało. Co on z tym zrobi to jego sprawa. Po drugie to jest forum dla wszystkich i póki nie obrażam nikogo to mogę pisać co chcę, a to co napisałem to prawda więc... Po trzecie z kim ty się kumplujesz lub śpisz to mnie to nie interesuje. Po czwarte "chłop" to jest teraz z tobą więc do mnie się tak nie zwracaj. Po piąte to na forum VFR-OC cię nie chcą więc szukasz innego miejsca i to zrozumiałe a że ja od paru lat jestem na fireblade.pl to jakże mogła byś się tu nie zalogować. Oczywiście masz do tego prawo.
To tyle co mam do przekazania, a i nigdy mi nie zabronisz ostrzegać ludzi przed taka osobą jak ty bo warto jest ocalić czyjś spokój !

Post » 23 września 2010, 16:13

Domel gdzie ten link na YT bo chciałabym zobaczyć ten filmik. Poproś Darka żeby go udostępnił.

Awatar użytkownika

Post » 23 września 2010, 16:19

hej hej spokojnie moj post to byla tylko luzna uwaga to wszystko.
Porpostu widzac zdjecia ocenilem ze lekkie zsuniecie i noga w dol i juz byloby jak trzeba.
Co do jacko, to spokojnie nie szukam nikogo ani na dluzej ani jako przelotnej znajomosci wiec takie klimaty mi nie groza :D
Nie chcialbym zostac wkreconym w jakas prowatna wojne i miedzy nami mysle ze forum to chyba nie miejsce zeby wyciagac na swiatlo dzienne jakies niesnaski.
Mam nadzieje ze zadne z was sie na mnie nie zlosci i do zobaczenia na torze. :one:

Awatar użytkownika

Post » 23 września 2010, 16:32

DOMEL, dla mnie luzik. Traktuję Cię jak kumpla i nie chcę żebyś trafił na minę.
Koniec tematu. :mrgreen:

Awatar użytkownika

Motocykl: SC50
Rok produkcji: 2003

Post » 23 września 2010, 16:33

DOMEL pisze:hej hej spokojnie moj post to byla tylko luzna uwaga to wszystko.
Porpostu widzac zdjecia ocenilem ze lekkie zsuniecie i noga w dol i juz byloby jak trzeba.
Co do jacko, to spokojnie nie szukam nikogo ani na dluzej ani jako przelotnej znajomosci wiec takie klimaty mi nie groza :D
Nie chcialbym zostac wkreconym w jakas prowatna wojne i miedzy nami mysle ze forum to chyba nie miejsce zeby wyciagac na swiatlo dzienne jakies niesnaski.
Mam nadzieje ze zadne z was sie na mnie nie zlosci i do zobaczenia na torze. :one:

Domel, skasuj to szybko bo zapewne nie jedna pani jak to przeczyta, kliknie "ignoruj"

Ja tam jestem otwarty na wszelkie przelotne znajomości :mrgreen:

Awatar użytkownika

Post » 23 września 2010, 16:42

heheh maniek to taka polityczna poprawnosc hihi: Zona chodzi mi za plecami to inaczej napisac nie moglem :urban:

Post » 23 września 2010, 19:16

Pozdrów żonkę i swoje półroczne szczęście. Ja nie mam się za co na Ciebie gniewać :) .

Poprzednia

Wróć do Podróże, wypady, zloty, ustawki