Dzisiaj jest 25 czerwca 2025, 07:30

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Weekendzik zapowiada sie cieplo :)

Gdzie warto pojechać, spotkania, zloty, targi i inne imprezy motocyklowe które watro zwiedzić...

Moderatorzy: maciekx, Tytus

Awatar użytkownika

Motocykl: CBR 1000 RR SC57
Rok produkcji: 2005

Post » 10 lutego 2009, 01:18

No u mnie na podkarpaciu to w sobote było pięknie i w niedziele też. Ale jednak w sobote byłem w pracy a w niedziele wyprowadziłem sprzęta z garażu i zrobiłem z kumplem ponad 100km fajnie się jeździło ale wieczorem ok 17 troche się u mnie rozpadał deszcz i troche mnie zlało ale miałem kombinezon więc nie zmokłem. Kurcze jak zrobi się Ciepło to nie bede zsiadał z hondawki tylko troche żal mi bo musze ją sprzedać ale zobacze jak mi się z kasą ułoży może zostawie hondawke :D Super by było. Jeśli chodzi o wypadki to u mnie w Krośnie w piątek tez był wypadek motocyklowy ale naszczęście nie grożny i tylko motocykl ucierpiał i samochód. Niestety nie wiem jaki to był motocykl bo kolega mi opowiadał a on się nie zna zabardzo. Pozdrawiam
-Akrapović carbon
-K&N Air filter
- kierunkowskazy LED

http://www.bikepics.com/members/lukasz302/

Poprzednia

Wróć do Podróże, wypady, zloty, ustawki