Mati pisze:Proponuje zwołać wszystkich z tej części kraju w Długołęce pod Wrocławiem (droga nr 8) przy restauracji Mc Donalds - jest tam dobra miejscówka.
Michaael pisze:O i to jest doby pomysłMożna też ustalić miejsce spotkania w Wieluniu żebyśmy się tam spotkali i dalej jechali razem
Wjeżdżając do Wielunia od strony Wrocławia, jest Statoil, na którym się często z chłopakami ustawiamy, jest tam spory parking, więc myślę że nie było by źle
marcinkus pisze:Z opolskiego ktoś leci????
bartexx pisze:marcinkus pisze:Z opolskiego ktoś leci????
prawdopodobnie siedem sprzętów się szykuje z Głuchołaz w tym ja
kriss147 pisze:witam. tu zalozyciel tego postajak tam wyglada sprawa warszawy i okolic z wypadem?? termin sie zbliza...
jaco pisze:kriss147 pisze:witam. tu zalozyciel tego postajak tam wyglada sprawa warszawy i okolic z wypadem?? termin sie zbliza...
Witam
szczerze to wdało się tu odrobinę entropi .
1. wieksze miasta jak Warszawa , Wrocław, 3CITY, niech napisza post z wielkim np: WROCŁAW : kazdy kto chce jechać z Wrocka bedzie się pod nim wpisywał cytując jadących
2.co do Warszawy i okolic proponuję spotkanko w JANKACH np. przy McDonald.
i tu jeszcze pytanie czy to impreza niedzielna? czy sobotnio-niedzielna? pierwszy raz bede miał okazję w niej uczestniczyć
pozdro
Jaco
mareczek pisze:Jeżeli o mnie chodzi to prawdopodobnie 17.04 jade na Kongres a z kongresu będziemy lecieć do Częstochowy więc pewnie zobaczymy się na miejscu
Wróć do Podróże, wypady, zloty, ustawki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości