Dzisiaj jest 08 czerwca 2025, 04:42

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Jakie kombi tekstylne (gore tex)

Akcesoria, ubrania, kaski i inne rzeczy związane z motocyklami - ogłoszenia dziale GIEŁDA!

Moderatorzy: maciekx, Tytus

Motocykl: HONDA
Rok produkcji: 0

Post » 25 lutego 2010, 09:59

tomekCBR pisze:tu masz link do 4SR cena jest ok jakosc tez
http://www.4sr.pl/katalog/moto-kombinezy/
maja tez tekstyle a 4SR to napewno nie najnizsza polka skor
http://www.scigacz.pl/Kombinezony,4SR,6355.html
tu masz artukuly o 4SR

no i jeszcze za 1500-1800 zł to VANUCCI kupisz
moj kumpel kupil w zeszlym roku na motobazarze i jest zadowolony z niego nie mowie o kombi w najnowszym modelu a np 2008 ma juz 2 lata. na motobazarze jest tego opor pojedziesz przymierzysz na spokojnie a tak z netu kupic to wiesz jak z rozmiarami jest.

Dzięki za linki ;) , już je czytałem wcześniej. W takim razie powiedźcie mi jedno, jeżeli chodzi o wygląd - skóra jest "lepsza" od tex.(przynajmniej w moim mniemaniu), ale "dobija" mnie jedna rzecz czy przy powyżej 25 stopni C - nie ugotuje się. Wiem że odzież termoaktywna pomaga - ale czy da radę w 100%. Z tego co zauważyłem "tańsze" skóry maja małą wentylacje dopiero od średniej półki zaczynają się lepiej wentylowane.

Muszę was przeprosić może - na pewno się źle wyraziłem 1500zł mam na kombi+buty+rękawicę+odzież termo. akty. Jako że muszę kupić od razu 2 stroje dla mnie i dla swojej pociechy koszty rosną mi od razu, o drugie tyle.
Tak w necie nie będę zamawiał - wiadomo rozmiarów-ka :P Co do motobazaru nie wyrobie się na weekend - szkoła.

Awatar użytkownika

Pochwały: 1
Motocykl: gixx k7

Post » 25 lutego 2010, 10:07

Domyslam sie ze bedziesz jezdzil na cbr 600? Bierz skore na takie moto w teksach moga ci sie ochraniacze poprzesuwac w wypadku, skora jest sztywniejsza i daje duzo lepsza ochrone. Wcale nie jest niewygodna a w teksach jak bedziesz pycil to robi sie z tego spadochron wiec sorry ale na taki sprzet to tylko skora.

Awatar użytkownika

Motocykl: CBR 900 RR
Rok produkcji: 1999

Post » 25 lutego 2010, 10:22

Jak się tekstyl dobrze dopasuje, to nie robi się spadochron, bynajmniej nie dzieje się tak z tą kurtką co mam :P

Motocykl: HONDA

Post » 25 lutego 2010, 10:42

Michaael pisze:Jak się tekstyl dobrze dopasuje, to nie robi się spadochron, bynajmniej nie dzieje się tak z tą kurtką co mam :P

I tu do Twojej kurtki bym się najbardziej skłaniał :) We Wrocławiu maja sprzedaż także i nie daleko i z tego co czytałem są dobre opinie :) tej firmy.

Awatar użytkownika

Motocykl: CBR 900 RR
Rok produkcji: 1999

Post » 25 lutego 2010, 10:55

Ulica Gajowicka, w poprzedni poniedziałek byliśmy tam z kumplem jego spodnie zakupić hehe ja akurat zakupiłem w częstochowie, tam chyba chętniej udzielają rabatu, tutaj musisz się nieźle potargować, kumplowi nie zeszli z ceny, jedynie dorzucili gratis środek do konserwacji (którego nie polecam bo wystarczył na spsikanie spodni i rękawu kurtki, a normalnie jego cena wynosi 30zł) Jednakże mogę ich polecić, bo potrafią dobrze doradzić, nie wciskają kitu jak inni sprzedawcy, z resztą nie masz daleko, przejedź się, poprzymierzaj, a się przekonasz ;) A co do kurtki, zanim ją kupiłem zastanawiałem się chyba z rok czasu, szukałem, czytałem, pytałem, jeździłem i przymierzałem różne modele, także byłem w 100% świadomy co biore, było warto! ;)

Awatar użytkownika

Motocykl: CZ,MZ,WR,CBR

Post » 25 lutego 2010, 13:18

Moim skromnym zdaniem na sporta tylko skóra, po pierwsze inne trzymanie na motocyklu, wiatr nie szarpie, a i przy szlifie skóra to skóra.
pozdro

Awatar użytkownika

Pochwały: 1
Motocykl: gixx k7

Post » 25 lutego 2010, 14:41

i wlasnie o to mi chodzilo ;)

Poprzednia

Wróć do Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)