Dzisiaj jest 07 czerwca 2025, 20:56

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

obuwie

Akcesoria, ubrania, kaski i inne rzeczy związane z motocyklami - ogłoszenia dziale GIEŁDA!

Moderatorzy: maciekx, Tytus

Pochwały: 1
Motocykl: r1, drz 400
Rok produkcji: 0

Post » 22 kwietnia 2008, 11:13

a nie zamwilby mi ktos z ebaya bym przelal na konto kase bo nie mam paypaya ... i bym mogl w sumie i wydac pewnie na te co by mnie wyszlo 630 zl albo i jakies tansze by znalazl od sasiadow

Pochwały: 5
Motocykl: Junak M10/Maxster/KXF450->SM/TE450+SM

Post » 22 kwietnia 2008, 13:33

buty kupilem na allegro za nie cale 400zl jak dobrze pamietam. kidy po miesiacu stwierdzilem ze sie zaczely sypac napisalem niesmialy email do sprzedajacego z zapytaniem o gwarancje, jak mozna sie domyslec odpowiedzi sie nie doczekalem bo komentarz juz wystawilem wczesniej.
a jesli chodzi o sidi za 560zl to bardzo zacna oferta. chyba sie skusze. :lol:
z drugiej strony to zastanawiajace ze euro, funt i dolar coraz slabsze w stosunku do zlotowki a ceny u naszych importerow i sprzedawcow takie same jak przed rokiem. czy oni te buty u siebie w piwnicy robia??????????? :mrgreen:
pozdrawiam

Awatar użytkownika

Motocykl: Sc33 99r

Post » 22 kwietnia 2008, 15:59

Aha i jak ktoś będzie zamawiał w Sidi to niech najpierw sprawdzi rozmiar (zazwyczaj bierze się o numer większe) TUTAJ macie listę sklepów w których można śmiało przymierzyć te buciki. Zamawiać na oko nie polecam z własnego doświadczenia :twisted:

Awatar użytkownika

Motocykl: GIXER 1000 K7
Rok produkcji: 2007

Post » 22 kwietnia 2008, 21:14

witam. Miałem buty Nitro i powiem ci żebys odpuścił sobie ten temat. Moze i sa tanie ale też nic nie warte. Przekonałem sie że lepiej zapłacic troche więcej i kupić dobre buty . Teraz mam SIDI VERTIGO i jestem super zadowolony. Polecam ze względu na jakośc wykonania, ochronę, jak i wygodę.

Awatar użytkownika

Pochwały: 8
Motocykl: GSXR 1000 K7

Post » 22 kwietnia 2008, 21:55

goOly19 pisze:http://moto.allegro.pl/item343538509__nowe_oxtar_tcs_speed_na_scigacza_wyprzedaz.html a co otym myslicie? hm dzis mierzylem buty sidi i oxtar no i numeracja ta sama i mam pytanie bo przy sidi 45 to czulem ze palec dotyka do konca (do tego cienka skarpeta) a pozniej oxtar 46 no i czulem ze jest dosc luzno no i czy lepiej brac luzniejsze i liczyc ze np zakladac grubsza skarpete bo tez czytalem ze obuwie powinno byc o nr wieksze czy tez moze oxtar 45 moze miec minimalnie wiekszy rozmiar niz sidi w co raczej watpie i lepiej nie ryzykowac ?

Gooly, buty na pewno rozejdą się na szerokość, ale czy na długość.... to nie bardzo...
Ale jeżeli w 46 na grubej skarpecie Ci dobrze to spoko,
Ja wzielam mniejsze, ale fakt ze nie cisnęły mnie w przód tylko z boków...a teraz są spoko...
Ale co but to inna "konstrukcja"...

Kuźwa czemu wcześniej nie zapytałam o te cholerne SIDI Was? widział ktos gdzies żółto-czarne, jak tak to za ile ? :D

Motocykl: r1, drz 400

Post » 22 kwietnia 2008, 23:19

Waterblade a ten twoj znajomy co zamawiał to idzie zaplacic przy odbiorze czy trzeba miec konto to inne? no i chyba dluzej pojezdze w trampkach w sumie to kombinezonu jak ta lala:D :?
wsciekla jest jakies obuwie ciekawe w Sokole cos z sidi itp??

Awatar użytkownika

Motocykl: Sc33 99r

Post » 23 kwietnia 2008, 10:08

Wściekła pisze:Kuźwa czemu wcześniej nie zapytałam o te cholerne SIDI Was? widział ktos gdzies żółto-czarne, jak tak to za ile ? :D

Jasne że są

TUTAJ Vertigo zwykłe a TU Corsa, a o cenach już pisałem jakie mniej więcej mogą być.

goOly19 pisze:Waterblade a ten twoj znajomy co zamawiał to idzie zaplacic przy odbiorze czy trzeba miec konto to inne? :D

Jedną parę sidi Mega Gore (gore tex) przywiózł mi za 900zł (zapłacił przelewem w funtach) kolega z Anglii, ale okazało się ze te na gotre texie były za duże i sprzedałem. Parę tygodni temu zamówiłem w sklepie gpmoto.de 2 pary i po paru dniach przyszły. Płaciłem PayPalem-to nie jest konto jak napisałeś tylko bardzo szybki sposób przelewów. Podpina się go do swojej karty (np bankomatowej) i wysyła kase na cały świat. A do dokonania przelewu potrzebny ci tylko adres e-mail sprzedawcy. Poczytaj trochę na stronie PayPala. Moim zdaniem warto założyć (to nic nie kosztuje). A np wczoraj zamówiłem kumplowi wydech yoshimury z USA, rano zapłaciłem a już po południu wysłali :)

Awatar użytkownika

Pochwały: 10
Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL C-ABS
Rok produkcji: 2009
Samochód: TYPE-R

Post » 23 kwietnia 2008, 19:00

rbartos pisze:POPATRZ SOBIE NA STRONIE WWW.FC-MOTO.DE NIEMIECKI SKLEP Z WYSYLKA DO POLSKI. KOLEGA KUPOWAL REKAWICE DOBRA CENA I SZYBKA WYSYLKA :lol:

ja tez polecam ten sklep kupowalem tam kilka rzeczy - super szybko i tanio :)

Awatar użytkownika

Pochwały: 6
Motocykl: 1000 RR HRC

Post » 23 kwietnia 2008, 19:32

goly ja mam dokladnie takie same oxtary i polecam w 100% wygodne bezpieczne nie przemakaja i maja dobra wentylacje, rozmiarowka jest taka sama jak w normalnych butach wiec kupuj takie jakie masz. Jedyna ich wada to to ze skrzypia ale z tego co wiem jak but jest juz bardziej sportowy i sztywniejszy to kazdy skrzpi wiec trzeba sie przyzwyczaic.

Awatar użytkownika

Pochwały: 7
Motocykl: CBR 929 + YZ 250f +DR-Z 400 E leśny naqrwiacz
Rok produkcji: 2001

Post » 23 kwietnia 2008, 20:46

POLECAM BUTY ALPINESTARS SMX PLUS---------wyqrw---jak by byly wieksze-wielkosci chaty- :D - moglbym w nich zamieszkac---mam juz 2 sezon i sa jak nowe-----do chodzenia wygodne jak adidaski a jezdzis sie mega wygodnie---CENA-----1000ZL-SERIO WARTE KAZDEJ ZLOTOWKI Z TEJ KWOTY....przy kupnie zwracac uwage na suwaki -czy latwo sie zapinaja -moj kumpel mial problem z jednym od samego poczatku i po 2 miesiacach mu poszlo szycie na suwaki--u mnie n ie bylo problemu ii wszystko "suwa"sie elegancko........pozdr

Awatar użytkownika

Motocykl: SC44 01r. i ZX6R 02r. (stunt maszyna)
Rok produkcji: 2001

Post » 23 kwietnia 2008, 22:26

Ja mam FALCO SIRIUS. W maju zapłaciłem 700zł i nie żałuje żadnej złotówki. Wygląd mają taki sobie ale nadrabiają jakością. Większość ludzi która ma SIDI również jest zadowolona.

Awatar użytkownika

Pochwały: 8
Motocykl: GSXR 1000 K7

Post » 23 kwietnia 2008, 22:27

goOly19 pisze:Waterblade a ten twoj znajomy co zamawiał to idzie zaplacic przy odbiorze czy trzeba miec konto to inne? no i chyba dluzej pojezdze w trampkach w sumie to kombinezonu jak ta lala:D :?
wsciekla jest jakies obuwie ciekawe w Sokole cos z sidi itp??

Wiesz co? w SOKOLE to srednio coś było, znaczy z Sidi nie ma chyba, przynajmniej nie rzuciły mi się w oczy, a inne to troszkę drogo jak dla mnie...
Jedyne na które chciałam dac wiecej to wlasnie SIDI ale brak tego co chce...:(

PoprzedniaNastępna

Wróć do Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)