kawałek blachy i roki
rolki są teraz chęci i czas
LENAR pisze:Kuźwa ludzie, macie sprzęty za 15-20-25tys zł a do smarowania łańcucha podpieracie moto deską czy pieńkiem.![]()
1000RR wymaga czegoś więcej a nie tylko podparcia drewienkiem z szopy
masakra
i tylko za malowanie proszkowe zaplacilem 10 zł za sztukę i sprawują sie super, moto całą zimę na stojakach stało nie dotykając ziemi, także tylko trochę chęci i stojaki jak się patrzy
czy pienkiem niczego nie zmienia.Jesli to cie pocieszy to zobacz co napsialem w poscie-mam 2 stojaki a moto dzieki temu poczuje sie lepiej
DOMEL pisze:A slamann, zrozum ze to jest moto i ono lubi miec wilgotny lancuch a to czy podniose go swoja sztywna koncowkaczy pienkiem niczego nie zmienia.Jesli to cie pocieszy to zobacz co napsialem w poscie-mam 2 stojaki a moto dzieki temu poczuje sie lepiej
odetchnąłem i dzięki bogu, bo nie przespał bym miliona nocy jakbym myślał, że 1000RR i to w Repsolu jest na drewnianych kołkach podparta
w takim razie zwracam honor a co do patentów są różne sposoby....ja uznaję tradycyjny od lat 24
kiedy w ten sposób smarowałem łańcuchy na stopkach i po dzień dzisiejszy na stojaku
Sprawdzone działa w 100% więc mi owy patent nie potrzebny
Wróć do Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości