osobiście za tą sztukę nie dałbym takich pieniędzy. ale to może dlatego, że wole motocykle w oryginalnych malowaniach, takich jak z fabryki wyjechały niech służy i nie zawodzi!
mi się średnio podoba szczerze mówiąc (w ogóle nie lubię malowań repsola) ale ważne ze tobie się podoba. a cena dobra jeśli moto jest sprawne i bezwypadkowe
Witam, mam dużą słabość do 954 i jak ktoś ma to ogarnia mnie zazdrość
Ale jak koledzy pisali ze golas itd.
Ja mam pytanko czy sprawdzałeś go już w jakimś serwisie? Czy czasem nie miał dzwona i ktoś na nowych owiewkach nie nakleił swojej własnej inwencji repsola. Bo gwarantuje Ci że to nie jest orginalne malowanie repsola.
Nie słuchaj innych na temat piękności Twojego motoru, ważne jest to że właściciel jest zadowolony
oj koledzy ale co to za różnica czy oryginał czy nie:) mi się podoba, co prawda jest łysa ale dostanie nowe naklejki jeszcze przed wiosna.Poza tym wiem ze to samoróbka niewykończona, a zdjęcia dałem po to by na trasie kto mnie mija wiedział ze to moja moto:) 954 wizjonersko to bardzo udane maszyny:P Była w serwisie i mechanicznie jest w bardzo dobrym stanie, wygląd zewnętrzny to indywidualna kwestia, szanuje zdanie każdego z was, a jeszcze bardziej szanuje dobre rady. LWG koledzy
majster, najważniejsze że Tobie sie podoba oblukam Twoje śliczności jak sie spotkamy juz niedlugo ::) napewno prezentuje sie konkretnie... w realu całkiem inna gadka niż foto pozdro
No na pewno drugiej takiej na drodze nie spotkasz Bardzo mi się podobają 954, ale 3 moich kumpli miało ten model i każdy płakał z powodu skrzyni biegów... A dodam, że tylko jeden z nich latał tym moto na kole (wypadał mu 2,3 i później też 4 bieg). Natomiast drugi mimo to, że miał dobrych kilka lat ten sprzęt i nie latał w ogóle na gumie, narzekał na wypadający 2 i 4 bieg. Stąd moje pytanie. Czy to każda 954 cierpi na skrzynię biegów? Wracając do tematu, piękna cebra! Pokaż zdjęcia jak ją skończysz. Niech Ci służy i bezpiecznie wozi
NOO to'' białe czapy'' nie będą miały problemu z rozpoznaniem
A ja jezdziłem dwa sezony 954 , i żadnych problemów , zrobiłem 20 k bez dodatkowych kosztów , tylko serwis podstawowy, i sprzedałem za tyle za ile
kupiłem ,także życzę milej zabawy .
Ps. Malowanie nie oryginalne ,ale za to wygląd jak najbardziej .