Dzisiaj przylazła Tankbag Kappa RA311. No jak się chce gdzieś dalej na dłużej polecieć to od czegoś trzeba będzie zacząć. Niestety w oryginalnym mocowaniu praktycznie nie da się siedzieć tak jak widać i trzymać kiery. Więc szlifierką wyrezałem trochę na plastiku mocującym bag i o 180 stopni obróciłem i jest lepiej. Zdecydowanie lepiej. Na tyle lepiej, że można się schylić. Nie ma to być docelowe. Zarówno zadupek jak i tankbag oraz sakwy lub kufer na tyle będą wyłącznie na wypady dalsze i dłuższe. Na codzienne przeloty nie wyobrażam sobie latać z czymś takim, włącznie z zadupkiem 
Zresztą mam zapasowy zadupek w razie czego od biedy. Fakt zgadzam się, wygląda parchacie sam zadupek 
Kwestia gustu. Jednemu się będzie podobać, innemu nie. Zależy kto co lubi
Nie będę jej sprzedawał. To pierwsze moto tak jak napisałeś robione od A do Z samemu więc na pewno do ostatniego tchu będzie u mnie. Prędzej drugie moto będzie niż to sprzedam, wiesz sentyment. Na pewno przy kolejnym wyrosnę z "dodatków"
Diamond pisze:Roksc33 a czemu bym się miał obrażać?Kwestia gustu. Jednemu się będzie podobać, innemu nie. Zależy kto co lubi
Nie będę jej sprzedawał. To pierwsze moto tak jak napisałeś robione od A do Z samemu więc na pewno do ostatniego tchu będzie u mnie. Prędzej drugie moto będzie niż to sprzedam, wiesz sentyment. Na pewno przy kolejnym wyrosnę z "dodatków"
roksc33 pisze:Diamond pisze:Roksc33 a czemu bym się miał obrażać?Kwestia gustu. Jednemu się będzie podobać, innemu nie. Zależy kto co lubi
Zakladam sie ze na sezon 2018 bedzie wisiec na allegro...
Pewnie zmieni się gust i podejście i może być jak piszesz, że będę się chciał pozbyć za odzysk tylko aby kupić inne wymarzone
:D

Obiecuje już nic nie grzebać. Zostaje tylko główne a zadupek tylko dla plecaczka. Jutro zakładam z samego rana zaślepkę plastikową
Wróć do Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości