Kurcze zanim kupiłem te małe to myslałem nad takimi w lusterkach ale to nic jak co to dokupie nawet znalazłem jedne może by sie nadały
TU a małe i tak zostawie bo coś tam musi być ,a z tyłu pomyśle może jakieś fajne małe mi wpadną w oko to domontuje . No niestety przy kupnie liczyłem się z tym wszystkim szczególnie jeśli chodzi o tą tylną lampe wolal bym co by nikt od zaplecza mnie nie atakował

. Prawda jest taka że w orginale z jakiegoś powodu robia tak jak robią .
[ Dodano: Czw Mar 01, 2012 2:16 pm ]Zrobiła się wczoraj pogoda tak wystawiłem wypucowanego fajera i go nagrałem hehe
http://www.youtube.com/watch?v=GJAZzjWRl9M [ Dodano: Sob Kwi 14, 2012 6:57 pm ]No i niestety złe wieści miałem małą kolizje na winklu uderzyłem w auto całe szczęście nie czołowo i mi się nic nie stało ale Fajer skasowany no może nie skasowany ale w silniku dzióre wyrwało taką ze masakra no i owiewki poleciały szkoda bo był piękny . ale już jest sprzedany gostek go wzioł na części , całe szczęście jeszcze miałem czas na wymontowanie z niego wszystkich dodatków , wydech Akrapa , wyświetlacz biegów i takie tam pierdoły .