d87mat fajna Cebra, też kiedyś taką miałem i chyba to był mój najlepszy Bike. Szerokości,przyczepności i frajdy z jazdy bo 929 naprawdę potrafi dać fun z jazdy:)
Mam nadzieję, że tak będzie Wszystko na wiosnę będzie dopieszczone, mam nadzieję, że zobaczymy się wszyscy na jakimś zlocie Co do frajdy z jazdy - Hornet też taką oferuje, ale jak ganiałem z chłopakami to trochę mi brakowało tej mocy i musiałem mieszać biegami, a tutaj już poczułem wyraźną różnice. Oby do wiosny!
Mam porównanie do Yamahy R1 z 2006 roku i wydaje mi się właśnie, że 929 ma o wiele lepszy dół. Chociaż jeszcze dobrze nie zdążyłem potestować mocy tego motocykla.
Ja za swoją w podobnym stanie wizualnym, jedynie parkingówka na dole, dałem 11500.. Tylko w mojej amo skrętu, power comander, tylnia lampa led z kierunkami, klamki zmienione i crashe, więc myślę, że też w dobrej cenie
Ja właśnie chcę teraz zmienić motocykl i troszkę poszperalem, popytalem na forum Yamahy i faktycznie nie wydaje Ci się, 929 ma mocniejszy dół. W RN12 trzeba wymieniać zębatki, żeby naprawdę zaczęła jechać w dolnym zakresie obrotów. To jest jeden z największych minusów, stąd moje zainteresowanie 1000rr.
Ogólnie bardziej podoba mi się 954, ale akurat trafiła się okazja z 929 to skorzystałem
Ziutek - znajomy ma 1000rr z 2007 roku i niby wszystko ok, ale cały czas ma jakieś historie z temperaturą i nie może dojść dlaczego. Ale ogólnie bardzo chwali ten motocykl A co do R1 - mi się najzwyczajniej w świecie nie podobają R1.
Ziutek jak chcesz poczuć różnice to albo gixa litrowego albo kawe 10, jeździłem R1 2007r i dolny zakres obrotów w 929 jest ooo nieeebo lepszy R1 przy niej nie jedzie pomimo sporo wiekszej mocy.