jakby ktoś z Was chciałby zapisać się do niemieckiego ADAC Assistance (najlepsze assistance na Europę, Polskę) to mogę pomóc (całkowicie bezpłatnie).
Wszystko tłumaczę i wyjaśniam jak się zapisać (wysyłam do Was maila z treścią po niemiecku - tylko robicie kopiuj i wklej i wysyłacie do ADAC, papiery i karta przychodzi na Wasz adres domowy; płacicie również prosto na konto ADAC).
Zapisujecie się z mojego polecenia i korzyść dla mnie tylko jest taka że mogę otrzymać jakiś gadżet od ADAC
Jakby ktoś teraz potrzebował się zapisać to pomogę, jestem na bieżąco bo organizowałem to na wyjazd do Chorwacji.
Po krótce :
- koszt 83,50 E - składka roczna płatna bezpośrednio na konto ADAC (przelew internetowy)
- karta jest imienna - nie ważne jakim samochodem, motocyklem itp
- mega dużo różnych spraw pokrywa ADAC (np. jeżeli naprawa będzie trwała dłużej 3 dni to ADAC pokrywa koszt transportu samochodu (motocykla) i pasażerów do miejsca zamieszkania; jak podczas podróży masz kontuzję to ADAC przysyła kierowcę i odwozi w wybrane miejsce; szpital , leczenie, leki , zgubione dokumenty i wiele wiele innych).
Szczegóły na PW
Polecam dla jeżdżących dużo w kraju i zagranicą