no właśnie czudi
, w razie czego możesz załatwić bez voltomnierza i ewentualnie w jakiej cenie ??
pANpawiAN pisze:jakoś nigdy nie byłem przekonany do funkcjonalności w praktyce wyświetlaczy - może ktoś mnie przekona?!
shift light to co innego, daje po oczach i wiadomo że nie będzie przykrości z odcinką ale to na jakim jadę biegu nie ma dla mnie znaczenia, wystarczy że czuję, słyszę i zyram na obroty
Jak dla mnie faworytem jest DataLog
Natomiast kombinacje w stylu rzeźbienie w czujniku luzu to zbytnia ingerencja w moto.
natomiast operacja pt dziurawienie, wkręcanie miedzianych wkrętów a na koniec zababranie wszystkiego poksipolem to dopiero rzeźnia
Gdyby to było dobre rozwiązanie to na pewno byłoby szerzej rozpowszechnione. A wyświetlacz który porównuje sygnały z prędkościomierza/obrotomierza działa bardzo dobrze i też można go samemu wykonać
schematów można szukać na zagranicznych stronach, kiedyś widziałem schemat ale do suzuki (one mają czujnik biegu - więc sprawa dużo prostsza), niestety Honda przynajmniej w 929 takiego czujnika nie przewidziała
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości