Lech Kaczyński to człowiek który kochał Polske nade wszystko! Był wspaniałym politykiem i wyjątkowym człowiekiem nie wspominając już o intelekcie i wiedzy, ludzie którzy choć deczko znają historie doskonale o tym wiedzą a reszta chodzi i powtarza to co usłyszała w TVN lub przeczytała w wyborczej. I to jest straszne
I nie będe komentował wypowiedzi niektórych forumowiczów, bo wstyd mi za nich, wstyd mi żą są tak samo jak ja Polakami...
[ Dodano: Sro Kwi 14, 2010 7:22 pm ]A koledzy którzy piszą że sie nie interesują polityką, PROSZE WAS ZACZNIJCIE bo wielu naszych przodków zostało prześladowanych i zabitych za to żebyśmy My dzisiaj mieli wolność wyboru i głosu a Wy przez takie podejscie macie to totalnie w dupie
Postaw sie w sytuacji kiedy to by Twoja własna babcia została wezwana na przesłuchanie przez SB, i została kopana w krocze(jedna z metod przesłuchiwań SB) przez paru SB-ków do momętu kiedy straci tyle krwi że skona, to wtedy też byś napisał ze Cie polityka nie interesuje? Czy Nas każdego z osobna musi dotknąć osobiście taka tragedia żebyśmy docenili męke tych ludzi?
Nie mówie żeby każdego dnia patrzeć na wiadomości, wystarczy znać tylko 70 (wystarczy nawet40) ostatnich lat Polskiej historii żeby dokonać właściwego wyboru i oceny kto jest kim w naszym rządzie.
http://www.youtube.com/watch?v=DDJ_--G88nM to link do ciekawego filmiku na którym to nasz obecny premier Donald Tusk namawia do policzenia głosów potrzebnych do obalenia rządu Olechowskiego który to chciał przeprowadzić lustracje i dekomunizacje. I jeśli by to sie Olechowskiemu udało nasz kraj wyglądał by dziś inaczej o wiele inaczej, no ale dzięki m.in Tuskowi to sie nie udało! No prznajmiej wiemy komu podziękować i mam nadzieje że jego elektorat jest z siebie dumny!
Ale pewnie polowa z Was nie ma bladego pojęcia o czym pisze

i jeśli tak pozostanie to martwie sie o nasze dzieci i dzieci naszych dzieci, bo to MY dzisiaj głosując decydujemy w jakiej POLSCE oni będą żyli......