Ezio pisze:niedzwiad pisze:Cudze chwalicie a swojego nie znacie.
nie masz racji. chwale to na czym jeżdżę.
Jak jest do D to też chwalisz i dalej jeździsz??
Ezio pisze:niedzwiad pisze: Teraz rączka w górę kto tak naprawdę z was jeździł na tym oleju, że takie negatywy ciśniecie. Ja zalałem bo byłem ciekaw.
pewnie nikt nie jeździł i to już jest bardzo przekonujące żeby nie być tym pierwszym

mnie ciekawi jak chodzi motung na słonecznikowym ale nie spróbuje
Skąd możesz wiedzieć czy jest przekonujące skoro nawet nie spróbowaliście, parametry ma lepsze niż nie jeden znany olej bo sprawdzałem.
Ezio pisze:niedzwiad pisze: Takie czasy nastały, że mamy dostęp do wielu produktów różnych marek więc jak ktoś robi szit zwyczajnie znika z rynku, a Orlen raczej nie może sobie na to pozwolić
nie tak do końca. Orlen robi tani olej i jak kogoś nie stać na dobre to bierze gorsze za dużo mniej żeby oszczędzić.
by oszczędzić na remont silnika?? bo mowa że mi panewa kozła wywinie. A gdzie Ci co im panewa wykręciła numer ?? he na jakim to było oleju Castrol?? Motul?? Bo na pewno nie platinum

Panewa się wykręca od złego użytkowania, jeżdżenia na gumie zwiedzając czerwone pole obrotomierza kiedy smarowanie jest potrzebne a na gumie z tym ciężko. Moim zdaniem macie słabe argumenty. Nie jeździliście na nim i nie macie co powiedzieć tylko tyle że jest be, bo kiedyś Polskie oleje były be. Kiedyś to nawet Casrol był be i Mobil itd. Technologie i chemia poszły na przód. Zalałem pojeździłem chwilkę jest ok. Na pewno lepiej niż na poprzednim, a był to Castrol 10w40. Proszę o silne argumenty a nie psie szczekanie, bo temat nudny się robi. Macie czym się pochwalić, doświadczenia z tym olejem (Platinum moto 4T 10W50) serdecznie zapraszam, bo o domniemaniach i przeczuciach nie chce mi się z wami dyskutować to nie ma sensu.