Dla mnie jest to niemożliwe a nie mam jakiejś super 180 konnej bestii ..
Dlatego ja co 10 sekund patrzę w lusterka
lukiin09 pisze:Mnie aż głowa boli gdy sobie pomyślę że Policji nie potrafiłbym uciec . HahahahahahaDla mnie jest to niemożliwe a nie mam jakiejś super 180 konnej bestii ..
Dlatego ja co 10 sekund patrzę w lusterka
na Trasie tym bardziej dla mnie lepiej dlatego że 260-280 nie schodzi i nie jestem mistrzem prostej bo jezdze na czechy i szczerze bardziej wole poaltać po winklach Tylko akurat teraz nie ma pogody .
chanbord pisze:Skoro można uciec kumplom na motocyklach to nie rozumiem jak można nie uciec autom? Dla mnie to nie do pomyślenia.
ja jestem ciekawy czy też tak pokazują porażki na Uwaga Pirat . Na pewno Nie pokażą tego jak ktoś spie rdolił , bo co to By sobie ludzie pomyśleli . Prziecież Osobówka nie ma takiego przyspieszenia co motocykl i nie jest tak wąziutki jak motocykl żeby lecieć pomiędzy samochodami .. Więc ja np nie mogę tego pojąć .
No ale każdy ma swoje zdanie
lukiin09 pisze: i nie jestem mistrzem prostej bo jezdze na czechy i szczerze bardziej wole poaltać po winklach Tylko akurat teraz nie ma pogody .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości