W Tych Pieniądzach kupisz Dobry Model Firmy HJC , miałem HJC Lotus i jezdziło się dobrze koledzy tez mają HJC i tez chwalą , bo raczej Arai nie kupisz czy shoei , chyba że uda Ci się kupić używkę w dobrym stanie
ja nie wariowałem z kasą kupiłem kbc road warrior i narazie nie narzekam troche szyba paruje w chlodniejsze dnie ale ogolnie głowy sie trzyma jak na kleju i wyciszenie tez całekim spoko ! 5 stowek zapłacilem
Jak dobrze poszukasz to i za 600 zł znajdziesz Shoeia w bardzo ładnym stanie, za 800 masz już ogromny wybór i kaski naprawdę w idealnym stanie. Kiedyś za taką cenę sprzedawałem nowe xr-1000 Prawda jest taka że w kask trzeba trochę zainwestować, inaczej więcej się nawkur... niż to wszystko warte
Jak przedmówcy, szukaj XR-1000, oszczędzi Ci taki zakup nerwów wadami tanich kasków ( parowaniem szyby, zła wentylacja, wygniatanie wyściółki. pękające mechanizmy podnoszenia szyby, itp) równocześnie przy tym modelu masz dostęp do części zamiennych, różnego rodzaju szyb, pinlocków i corocznego darmowego serwisu kasku SHOEI