hmm, sporo tego

...
...dzieki za pomoc...
[ Dodano: Nie Sie 12, 2012 9:51 am ]...Honda juz sie sklada i mam nadzieje, ze w poniedzialek odbiore...niestety naprawa nie bedzie tani mimo, iz strasznie udalo mi sie ograniczyc koszty...czesci, tj. 2xnapinacz, 2xuszczelka pod glowiece, 2xuszczelka do karterow, 2xzawor ssacy, 2xzawor wydechowy, 8xuszczelki do zaworow jakies 1100zeta (czasem dobrze jest miec znajomego ze znizkami pracowniczymi w Hondzie), planoanie 2 glowic=180zl, porzadek z otworami od zaworow (nei wiem jak to okreslic, robione razem z glowicami) 480zl, cala reszta, tj. rozebranie silnika i zlozenie go (oczywiscie przy zlozeniu uzupelnienie wszelkich plynow) 1240zl - tu tez koszty ograniczone do minimum...szkoda tylko ze nie starczylo juz funduszy na wymiane lancuchow...no ale nie mozna miec wszystkiego...
[ Dodano: Sro Sie 15, 2012 7:27 pm ]witam...motorek w koncy odebrany ale rados przedwczesna...po zlozeniu zauwazylem, ze jak odpuszczam gaz to schodzi do zera, potem przy przyspieszaniu znowu budzi sie do zycia - ale to jest najmniejszy problem...
...niestety ale Honda nie przyspiesza jak przyspieszala...przy ok. 7 tys obrotow traci tak jakby moc, potem od 8 tys idzie jakby do przodu ale to nie to samo co kiedys (cos na wzor turbodziury)...
...aha, i mam wrazenie, ze nie chodzi juz tal ladnie, nie brzmi jak brzmiala i bardziej sie cala drga...
...jakies pomysly co to moze byc...skoro bylo az tyle robione to moze mechanik zle skrecil i zawory sa ustawione nie tak jak powiny...
...hmm, kurcze strasznie duzo problemow z nia mam...poki co wiecej wydatkow bo kosztowala mnie juz ponad 10 tys a za to juz cos nowszego moglbym sobie kupic ale nie moge sie jej oprzec...po prostu mnie urzekla i chce moja Hanie doprowadzic do stanu sprzed przygody z rozrzadem kiedy to brzmiala pieknie i jeszcze piekniej przyspieszala...
...pomocy!!!