Dzisiaj jest 07 czerwca 2025, 12:53

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

skep internetowy Motocykl-nie polecam!!!

Miejsce przeznaczone do ogólnych rozmów na temat motocykli Honda ;)

Moderatorzy: maciekx, Tytus

Pochwały: 3
Motocykl: k8 1000
Rok produkcji: 0

skep internetowy Motocykl-nie polecam!!!

Post » 08 sierpnia 2012, 09:58

panowie chciałbym was przestrzec przed korzystaniem z tego sklepu internetowego gdyz wala w chooja az milo
6 dni czekam na czesci, ktore mialy byc max do 2 dni, dzwonie do chłopa kaze dzwonic za 10 minut to sprawdzi co i jak oczywiscie juz ani razu nie odebral raz odrzucil polaczenie. Przez ich scieme i zwłoke moto musial stac w warsztacie 3 dni dluzej.
http://allegro.pl/regulator-napiecia-ya ... 40940.html

Awatar użytkownika

Motocykl:

Post » 15 sierpnia 2012, 11:26

Witam, podepnę się pod temat, zakupiłem w sklepie Motocykl podobno "japoński zamiennik" alternatora SC 33 - spore zamieszanie z wysyłką ponieważ najpierw wysłał alternator do starszego modelu, po moim. tel. (dodzwonić się to poważny problem) zamiana na właściwy i wysyłka trwała 2 tyg. Po dwóch miesiącach użytkowania padł, kolejna próba dodzwonienia się i stwierdzenie "proszę wysłać będziemy rozpatrywac"

C.D - alternator po regeneracji otrzymałem po ponad czterech tygodniach po telefonicznym upominaniu się, pan ze sklepu przeprosił mnie ponieważ mają "dużo reklamacji na te alternatory" - wnioski zostawiam ewentualnym kupującym...wysłałem do regeneracji z oryginalną kostką, odesłali z gołymi przewodami na których zagnietli końcówki a kostkę z uciętymi kablami dorzucili "gratis".

Wróć do Ogólne Dyskusje