Kurfaa ludzie czy wy naprawde wierzycie ze ponad 10 letnie moto ma 20tys przebiegu ..............................................................................................................od miary tu niedowiarkow, moj sasiad z wiochy ma 07 repsola nastukane ma 4500 km piesci go lepiej od swojej kobity,i sprzet ciagle wyglada jak by z salonu wczoraj wyjechal....... no ale coz na moto 10 tys na rok nie ma ch..a, a jak ma mniej to krecony
Wiesz co moze i ma i nie mowie tu ze kazde moto jak ma mniej to krecone tylko denerwuje mnie takie gadanie ze jak ma 50 czy 80 tys to juz zlom bo to duzy przebieg.
No i 07 to nie 97. Nowe moto zazwyczaj sie chucha i wogole to i moze miec mniejszy przebieg.
Ja kupilem tez RR 07 to miala 4000 na zegarze. Czy prawdziwe nie wiem moze. Malo mnie to obchodzi bo stan ma rewelka. Ja jezdzac praktycznie tylko w kolo komina i praktycznie tylko w niedziele i swieta i to wiadomo nie wszystkie robie w sezonie 6-8 tys a co tu mowic jak ktos smiga troche dalej.
Poprostu na przebieg patrze tak o z ciekawosci ale nie jest to dla mnie absolutnie zaden wyznacznik przy kupnie.