Wiadomo, że na stronie fireblade.pl każdy poleci CBR,
po co sie w ogóle pytać
szafa87 pisze:Wiadomo, że na stronie fireblade.pl każdy poleci CBR,
po co sie w ogóle pytać
cichy pisze:Ja też nie mam tych naklejek z firmami a mam orginalne owiewki HONDY i tu ktoś na forum też zmieniał i też na orginalne i nie ma naklejek na dolnym pługu, poprostu jak ktoś zamawia komplet owiewek w serwisie a nie ma ich odrazu przy zakupie nowego moto to tak jest, ja jeszcze do owiewek dostałem lakier orange repsol do felg też orginał HONDY. A "chińczkiki" od orginałów można poznać odrazu: w chińczyku są ponaklejane ploterowe naklejki pokryte klarem, kolor czarny jest poprostu zwykly bez perły granatowej, tak samo napis repsol nie mieni się w słończu na granatowo, pozatym naklejki są w innych miejscach niż w orginale, owiewki są niepasowne, przy wlewie w baku wogóle nie pasują itd...
mick 998 pisze:czy wy mieliscie jakies doswiadczenie z gixem 750(k5-k7 to ma chyba ze 150 konia-mogloby wystarczyc)
A.S. pisze:Witam!!
Specjalista od zakrętów to ma dwie nogi dwie ręce.. głowę i takie tam różne członki .. Dasz dobremu szoferowi konia na czekoladzie to i Ducati pozamiata .. Na prawdę myślicie że motocykl sam w zakręty wchodzi czy jesteście tak wyrafinowanymi kierowcami z umiejętnościami Rossiego że bez problemu wyczuwacie różnice .. no Panowie ..![]()
Dopiero słyszałem że R1 to królowa przecinaków i klasa sama dla siebie na winklach .. dosłownie 20 minut temu na DSF-ie.....
Jedyna różnica to MASA motocykla ... tu trzeba wybrać .. czy chcemy sporta .. czy chcemy turystyka .. czy 400 kilogramowego kloca z chromem ... oczywiście że np. suzi może danemu człekowi spasować bardziej bo akurat ergonomia i rozłożenie masy będzie trafione . albo Kawa .... ale tego nie da się przy klawiaturze wywnioskować .. nowoczesne motocykle różnią się takimi detalami że niedługo będzie jak z piwem w puszcze .. ciągle ten sam płyn piwopodobny z tego samego koncentratu z tego samego tira wlewają tylko na taśmie się puszki zmieniają .. a i tak znajdzie się wielu co to tylko TYSKIE albo tylko WARKA ..... bo różnica KOSMICZNA ..... heheheh .....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości