Witam.
Też mogę dokodować kluczyk Panowie.
Trza przyjechać bike'm z działającym kluczykiem i nowym dociętym,pół godziny i zrobione.
W razie co proszę na PW.
Jestem z Orzysza.
Pozdrawiam.
Pytanie do tych którzy dorabiaja - w jednym z moich kluczyków zgubiłem immo (odkleiło sie logo i wypadła 'pastylka'). Czy musze kupować nowy kluczyk, dorabiać go i programować? czy też da sie kupić samo immo, wcisnąć w kluczyk i zaprogramowac? w ASO już pytałem i u nich nie da rady - sprzedają tylko całe kluczyki z immo...
czarny919, w sc33 nie ma immobilisera więc wystarczy jak podjedziesz do jakiegoś punktu gdzie dorabiają kluczyki i zrobią to za grosze... ewentualnie będzie potrzebna surówka z serwisu. ale myślę że jak nie będą mieli to i tak załatwią. ja kiedyś darabiałem do jednego moto to właśnie nie mieli na miejscu surówki ale ściągneli i zrobili, obyło się bez serwisu.
idziesz do punktu gdzie dorabiaja klucze dajesz im stacyjke na godzinke lub dwie płacisz np. u mnie w miescie około 90zł i masz kluczyk dorobiony. W sc33 niema imobilajzera wiec nic wiecej nie musisz robić
Witam!
Przed dwoma tygodniami kupiłem sc57b ze stanów. Miała jeden kluczyk poszedłem do znajomego który dorzyna kluczyki nie myślałem na początku o kodowaniu go bo wycią mi go praktycznie za free chciałem sprawdzić czy honda ma immobilizer ku mojemu zdziwieniu po włożeniu kluczyka do stacyjki (tego dorobionego) honda normalnie odpaliła? Co jest?
Czyli trzeba sie przejmować ze ktoś odpali ją czymkolwiek czy raczej nie?: )
Jak aby kupiłem CBR zawiozłem ją do takiego zaprzyjaźnionego mechanika motocyklowego i powiedział mi tylko tyle że była w niej wymianiana stacyjka nie wiem tylko dlaczego i po co...