Honda RR pisze:A czy do modelu 1000RR SC57 sa jakies specjalne amory skretu czy takie jak do wszystkicha czy na wyposazeniuj jest tez sprzeglo antyhopingowe ??
moze niektore moje pytania moga sie wydawac durne i dla nie ktorych banalne
ale kto pyta nie bladzi
Bartek_929 pisze:SC57 w standardzie ma bardzo dobry amor skrętu który się utwardza wraz ze wzrostem prędkości, nie ma natomiast sprzegla antyhopingowego. Będziesz musiał radzić klamką
Honda RR pisze:Bartek_929 pisze:SC57 w standardzie ma bardzo dobry amor skrętu który się utwardza wraz ze wzrostem prędkości, nie ma natomiast sprzegla antyhopingowego. Będziesz musiał radzić klamką
I Wlasnie tego chcialem sie dowiedziecdzieki wielkie kolego
i wszystkim za informacje
to bede musial zaczac szukac czegos ladnego lub samemu sprowadzic
zeby miec czym na lato latać
![]()
![]()
![]()
Podziękował Wszystkim
za pomoc
![]()
![]()
Siwy_ryry pisze:Noo to Panie kolego...
Każdemu, kto pomógł to po piwku się należy
Kecajm69 pisze:To zależy czy wytrzymasz cały sezoni czy 59 ci się podoba bo mnie osobiście nie bardzo
wolałbym 57b
Siwy_ryry pisze:Ale Koledze będzie ciężko wytrzymać sezon bez moto
Honda RR pisze:Siwy_ryry pisze:Ale Koledze będzie ciężko wytrzymać sezon bez moto
No to prawda ciezko bedzie mi bez moto w sezoniejak sprzedalem GSR-a tez tak mowilem odpuszcze sezon i kupie konkretna rakiete
![]()
wytrzymalem 4 dni hahahahah i polecialem po CBR bo trafilem na dobry model
To Sc57 ma jeszcze jakies podmodele ?? heheh Sc59 mi sie podoba i kolega w Nl dal sie przejechac na niej ale to na spokojnie kulalem sie jak emeryt zeby nic sie nie stalohehe no a Sc 57 tez mi sie podoba
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości