Hehe to drugie to akurat gościa z naszego forum - przynajmniej nick i lokalizacja się zgadza (poza tym on coś o sprzedaży pisał). Z tą różnicą , że z tego co wiem to żaden wałkarz tylko uczciwie pisał o tym, że sprzęt do zrobienia i co było...Chyba , że zle pamiętam
Co do zamieszczania ogłoszeń "wałków" i komentowania tutaj to dobrze ,że się komuś chce ale fakt jest taki , że każda zmora znajdzie amatora (przynajmniej w 90%) i jest to podyktowane "oszczędnością" oraz brakiem podstawowej wiedzy kupującego.
przypadkiem znalazłem 929 z 2002 roku na dodatek:
"Motocykl profesjonalnie został przebudowany przez włoskich stylistów" - nie dość że włoscy styliści to chyba jeszcze włoscy znawcy języka polskiego <lol>
mają ludzie fantazję w tych ogłoszeniach, to prawda, nie wiem kto głupszy- ktoś kto to wymyśla czy ten co się na to nabierze
A co do motocykla od "włoskich stylistów" to ciekawe które studio się za to wzięło- pininfarina, giuggiaro, bertone a może sam maestro Tamburini... hahaha, co za kretyn Ja myślę, że jedynym stylistą był tutaj Stefano Asfalto i Marko Glebba