--------------------------------------------------------------------------------
Treść wiadomości:
witam poprosze o więcej zdjęć; lag, półek, błotnika przedniego od przodu, manetek, podnóżków i dzwigni zmiany biegów, połączeń osłon plastikowych
Myślę sobie o poważny kupiec wie co trzeba sprawdzić itp
zrobiłem zdjęcia, dodatkowo sfotografowałem także mankamenty żeby nie było że lipe wciskam, ryski itp. Koleś po paru godzinach wysyła mi wiadomość o trści takiej że jak bym go miał w zasięgu ręki to by wykrwawiał się tylko 3 sekundy. A oto treść maila:
--------------------------------------------------------------------------------
Treść wiadomości:
cena jest stanowczo za wysoka; mogę dać 4000 zł, motocykl ma 14 lat- a to już ma znaczenie. Za te pieniądze kupię na All motocykl z 99/00 roku, pozdrawiam.
No to mu odpisałem:
Za 4000 to może zardzewieć u mnie w garażu chyba cię głowa boli ;P kup sobie za tą kasę skuter i nie zawracaj dupy. Wolne żarty.
Cena za jaką wystawiłem może nie jest super niska ale oddać za pół darmo to nie sztuka.
co za pajac ... nie mam słów

Jeden kozak z forum passata tez blysnal i powiedzial ze daje 5tys i juz dzisiaj przyjezdza
co za debile,dodam ze po wystawieniu go na 10tys mialem od groma tel i samochod poszedl bez problemu bo byla to cena naprawde atrakcyjna. no ale to pokazuje ze czesto ludzie licza na to ze dostana cos za pol darmo