Dzisiaj jest 06 czerwca 2025, 23:00

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

prosba o ocene

Miejsce przeznaczone do ogólnych rozmów na temat motocykli Honda ;)

Moderatorzy: maciekx, Tytus

Motocykl: aktualnie brak
Rok produkcji: 0

prosba o ocene

Post » 31 sierpnia 2010, 22:48

proslibym o ocene tych motocykli z linku
po pierwszym widac ze bylo malowane ale nawet po pieniadzach bardziej zalezy mi zeby moto
napedowo bylo zdrowe
http://allegro.pl/honda-cbr-900rr-sc33- ... 36957.html

i drugi
http://otomoto.pl/honda-cbr-fireblade-M2193222.html

Pochwały: 2
Motocykl: 954rr
Rok produkcji: 2002

Post » 01 września 2010, 05:37

crewx, Poszukaj dobrze moto i kup sobie jakąś nie malowana, fajna sztukę :)
Kupowanie motocykla w tym okresie to jest wg mnie dobry biznes, bo ludzie pozbywają się sprzęta gdyż nie chcą zamrażać kasy na zimę ... a wiedzą dobrze że nikt do nich nie zadzwoni w taka pogodę :) oraz perspektywę że ten motocykl może już do końca zimy stać sobie samotnie w garażu :)
Sam sprzedaje moto i cena jest adekwatna do stanu jednak ni hu hu - cisza ...
Poszukaj dobrze, podzwoń po ludziach, czasami lepiej zadzwonić po parę moto-powiedzieć że jesteś super zainteresowany i się targować we wstępnych rozmowach, a jadać do takiego kolesia (byle byś miał blisko) targować ile się da i się nie napalić.
Jak kolesiowi będzie zależeć na kasie, to puści Ci to w dobrych pieniądzach :)
Wiem jak jest :) w zeszłym roku sprzedawałem moto w trochę późniejszym okresie i co chwile puszczałem z ceny, bo potrzebowałem kasy ...
I w końcu sprzedałem za śmieszna kasę ...
Ruch w moto z tego co widziałem zaczyna się w styczniu :) bo każdy chce kupić i wrzucić na serwis :) oraz zrobić pewne modyfikacje :)
Nikt we wrześniu nie zamrozi kasy po to żeby motor stał kolejne pół roku :)
Sam kupowałem pod koniec stycznie 954 i dostawałem Cipca jak nie mogłem jej ruszyć z garażu :)
Pozdro
A tak z ciekawości za ile puscicłeś swoja XJ ?? i w jakim stanie :)
(chce tylko moją teorie sprawdzić) :D

Motocykl: aktualnie brak
Rok produkcji: 0

Post » 01 września 2010, 18:24

wlasnie nie chce sie przypalac i wiem ze w zimie moto beda troche tansze jednak ciezko bedzie sie przejechac po sniegu albo w jakas mega chu..na pogode
(xj sprzedalem za 4200 w bardzo dobrym stanie moze kosmetycznie przydaloby sie jej dopieszczenie i oczywiscie wiem ze za te pieniadze nie kupie fajera ale szukam czegos do gora 9 tysi dlatego nie licze na to ze jesli moto bedzie sprawne technicznie to wizualnie bedzie to jakis cudo , a teraz ty przedstaw swoja teorie bo jest ciekawy )

a propo tematu znalazlem jeszcze cos takiego z krk wiadomo ze miala jakas przygode ale wlasnie cena nie jest wysoka jesli ktos moglby spojrzec na to oglosznie to bede wdzieczny
http://allegro.pl/honda-cbr-900-rr-sc28 ... 96786.html

Wróć do Ogólne Dyskusje