Moderator: Tytus
lipa27 pisze:wg mnie tytus wklada duzo tu pracy i strona powinna byc delikatnie platna wtedy by sie zobaczylo jak wam zalezy na tej stronie i ilu by dalej tu zostalo
kubahsb pisze:a ja mysle ze nie powinno sie szykanowac takich uzytkownikow jak ja za rzeczy blache i niegorszace [mialem podpis : cenzura podpis i cenzura cenzura znaczki html]
Pozatym uwazam ze 10 znakow na podpis to zdecydowanie za duzo HAHAHHAA <DOKUCZA YYYEEEbany>
borek pisze:lipa27 napisał/a:
wg mnie tytus wklada duzo tu pracy i strona powinna byc delikatnie platna wtedy by sie zobaczylo jak wam zalezy na tej stronie i ilu by dalej tu zostalo
Zgadzam się że TYTUS odwala kawał dobrej roboty i chwała mu za to ale żeby płatna od razu byłabez przesadyzmu,a zależy bo widać ciągle jakiś "ruch" i coraz więcej ludzi...czyż nie?!
kubahsb pisze:a ja mysle ze nie powinno sie szykanowac takich uzytkownikow jak ja za rzeczy blache i niegorszace [mialem podpis : cenzura podpis i cenzura cenzura znaczki html]
Pozatym uwazam ze 10 znakow na podpis to zdecydowanie za duzo HAHAHHAA <DOKUCZA YYYEEEbany>
Wróć do Informacje, pytania, błędy i sugestie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości