Dzisiaj jest 06 czerwca 2025, 15:21

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Oberwane mocowanie lampy

Tematy dotyczące usterek lub awarii Hondy Fireblade CBR954RR SC50 2002-2003

Moderatorzy: maciekx, Tytus

Motocykl:

Post » 12 września 2013, 21:06

a to nie wiem jak z tymi bolcami, jak rozbiore to sprawdzę jak to wygląda...tyle że teraz od świtu do nocy pracuej i nawet nie mam kiedy do garażu iść...eh... dam znać co i jak....

[ Dodano: Wto Wrz 17, 2013 4:02 pm ]
witam, rozebrałem moto, i tak : jedno mocowanie na czasze oberwane-reszta ok, dospawa mi je i będzie dobrze, owiewke też pospawa i wzmocni siatką stalową. Te dwa bolce o których mowa była wcześniej niestety także popękane ;) zawiozłem goścowi czache z lampą to będzie pasował- mówił że zrobi na zicher. Mówi że ciężka sprawa zeby dorobić to ucho, ale coś pomyśli( także nie wiem czy cieżka czy nie ma czasu czy może jeszcze chce kaskę wyłudzić :). Ogólnie za robocizne z materiałem powiedział że w 50 zł się zmieścimy. Jak wróci wszystko to dam znać jak to wygląda po zrobieniu a przed malowaniem jeszcze ...

[ Dodano: Wto Wrz 17, 2013 4:02 pm ]
witam, rozebrałem moto, i tak : jedno mocowanie na czasze oberwane-reszta ok, dospawa mi je i będzie dobrze, owiewke też pospawa i wzmocni siatką stalową. Te dwa bolce o których mowa była wcześniej niestety także popękane ;) zawiozłem goścowi czache z lampą to będzie pasował- mówił że zrobi na zicher. Mówi że ciężka sprawa zeby dorobić to ucho, ale coś pomyśli( także nie wiem czy cieżka czy nie ma czasu czy może jeszcze chce kaskę wyłudzić :). Ogólnie za robocizne z materiałem powiedział że w 50 zł się zmieścimy. Jak wróci wszystko to dam znać jak to wygląda po zrobieniu a przed malowaniem jeszcze ...

Poprzednia

Wróć do Usterki/awarie (CBR954RR SC50)