lukaszcbr pisze:A mam tez pytanie takie. Gdy odpalam motocykl i sienik jest zimny to straszliwie brzeczy cos w tym silniku jakby mial sie rozsypac zaraz. Gdy tylko zlapie temperatury odrazu cichnie, pozostaje tylko te cykanie o ktorym pisalem wczesniej. Czy wy tez tak macie w 954 przy zimnym silniku czy cos jest nie tam z moim motocyklem??
fuli pisze:tak, mam to samo na zimnym strasznie metaliczny dzwiek, lecz jak tylko zagrzeje sie i pokazuje temperature zamiast kresek to przestaje i jest ok, co do jazdy na niskich obrotach jak pisal cziken, wysprzeglam albo lekko gaz lub praca klamka sprzeglafakt ze w porownaniu do hornetki to silnik tutaj pracuje o matko
ale powoli sie przyzwyczajam i chce zrobic glosniejszy wydech bo ten niby przelotowy ale jakis taki nie jest za glosny
no i ostatnia sprawa ze moto leci mi max 270 i koniec wiecej nie chce sie kulac
nie wierm czy to wina zanieczyszczonego k&n i przelotowego wydechu cos go blokuje a zebatka z tylu 42
moze to nie jest dograne
gsxrlukasz pisze:a moja nie stuka,,, i nic nie wiem o żadnych dziwnych dźwiękach wydobywających się z silniczka a to dla tego że ich nie ma):)
cziken929 pisze:Może na wałku zdawczym siedzi 15z zamiast standard 16z ?
Wróć do Usterki/awarie (CBR954RR SC50)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości