Dzisiaj jest 06 czerwca 2025, 23:56

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Padnieta panewka?

Tematy dotyczące usterek lub awarii Hondy Fireblade CBR954RR SC50 2002-2003

Moderatorzy: maciekx, Tytus

Awatar użytkownika

Pochwały: 22
Motocykl: motorynka wsk mz r6 sc28 sc33street
Rok produkcji: 99

Post » 16 kwietnia 2013, 21:47

HardcoreHooliga pisze:Ja już nie gdybam co to może być bo boli mnie brzuch i serce od tego :P
Za tydzień będę wiedział co to i wtedy będę się martwił lub cieszył...

Ja się tobie dziwię HardcoreHooliga dlaczego ty sam nie spuścisz oliwy :) i odkręcisz miski ;) do tego nie potrzeba mieć nie wiadomo jakich umiejętności mechanicznych :one: proste jak :D to mówią J.E.B.A.N.I.E haha :diabel: nie wytrzymał bym tyle czasu :( a sezon już się rozpoczęty :jupi: będziesz wiedział na czym stoisz ;) pozdro :P
-1--2--klama i guma haha

Awatar użytkownika

Motocykl: 954rr
Rok produkcji: 0

Post » 16 kwietnia 2013, 22:34

co mi po tym, ze dowiem sie juz dzis, ze to panewka skoro nic z tym nie zrobie, bede chodzil caly tydzien wkurzony i moto bedzie stalo w garazu, taka swiadomosc w niczym nie pomoze, jedynie w podniesieniu cisnienia, a ja cisnienie wole podnosic z.apierdalajac moto :P
takze poki co kieruje sie zasada "im mniej wiesz, tym lepiej spisz" :D

Awatar użytkownika

Pochwały: 22
Motocykl: motorynka wsk mz r6 sc28 sc33street
Rok produkcji: 99

Post » 16 kwietnia 2013, 22:43

HardcoreHooliga pisze:co mi po tym, ze dowiem sie juz dzis, ze to panewka skoro nic z tym nie zrobie, bede chodzil caly tydzien wkurzony i moto bedzie stalo w garazu, taka swiadomosc w niczym nie pomoze, jedynie w podniesieniu cisnienia, a ja cisnienie wole podnosic z.apierdalajac moto :P
takze poki co kieruje sie zasada "im mniej wiesz, tym lepiej spisz" :D

Też prawda :D ja tam bym nie wytrzymał :) a zresztą każdy robi jak uważa :one: wszystkie moje moto staram się naprawiać sam ;) zawszę lubiłem mieć łapy u.j.e.b.a.n.e. w smarze itp jutro robię synchro sc33 i wzmocnienie chłodnicy :dance: elo
-1--2--klama i guma haha

Awatar użytkownika

Motocykl: 954rr
Rok produkcji: 0

Post » 20 maja 2013, 16:05

Temat zamarzl na dlugo, mechanik nie mial czasu, no i jest szczescie w nieszcesciu...
rozerwalo mi swiece, glowica do wymiany, takze duzo lepiej niz padnieta panewka, narazie wiecej szczegolow nie mam bo dopiero pod koniec tygodnia mechanior zacznie dzialac z rozkrecaniem tego gowna ktore sie narobilo :P

jak piec bedzie gotowy to dzialam z przerobka do stuntu! :)

Poprzednia

Wróć do Usterki/awarie (CBR954RR SC50)