wlasciciel mi powiedzial ze jak go w hondzie wrzucili na komputer to wyszlo ze kiedys tam byl robiony 4 bieg
Pytanko czy ktos moze wie co takiego moglo sie wydarzyc ze 4 bieg wymagał naprawy? moto 33tys km
wlasciciel mi powiedzial ze jak go w hondzie wrzucili na komputer to wyszlo ze kiedys tam byl robiony 4 bieg
Pytanko czy ktos moze wie co takiego moglo sie wydarzyc ze 4 bieg wymagał naprawy? moto 33tys km
a tak poważnie ciekaw jestem czy ktos mi powie co to moglo byc?
no niestety tak juz jest u nas ze jak trafi sie tylko okazja to zdzieraja. No gdzies w tym dziale widzialem o tym wypadania 4,5 wiec moze i tak bylo ze gosciu sie niepokoil tym oddal wymienili i z tad ta wymiana.Ale zadko sie o tym slyszy chyba wiec nie w kazdym modelu musi sie trafiac taka przypadlosc.No nic, zobaczymy jak to chodzi jak wsiade i pojade testowac
kolega dudis już jest szczęśliwym posiadaczem mojej byłej. Myślę, że niedługo się wypowie coś na jej temat
michael001 pisze:Widzę, że o mnie mowa byłakolega dudis już jest szczęśliwym posiadaczem mojej byłej. Myślę, że niedługo się wypowie coś na jej temat
i nic nie wyskakuje
w 929 tez nie mialem takiego problemu nigdy wiec moze zalezy naprawde od nogi uzytkownika
Wróć do Usterki/awarie (CBR954RR SC50)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości