Teoretycznie też tak idzie ale to może troche oszukiwać bo wtedy objętość tych wszystkich węży w 3 jest troche większa niż w pozostałych cylindrach a co za tym idzie wartość podcisnienia też jest inna, ja sobie zrobiłem kroplówke do moto z butelki i wężyka i podwieszalem nad moto, i nie mialem problemu z bakiem a wakuometr podpinalem normalnie do 3 zamiast tego wężyka co idzie do kranika. wygodne bo bak mi nie przeszkadza i mam pewnosc że mam te same objętości węży wiec i wskazania dobre a tak to potem nie dosc że cygani z objetośći to jeszcze masz potencjalnie o 3 złącza do zaciagania lewego powietrza wiecej. a Jeśli chodzi o kroplówke to sprawa prosta bo bierzesz butelke po wodzie odcinasz dno przy dnie robisz 2 otwory na drut albo sznurek przewiazujesz i juz wisi, w zakretce robisz dziure troche mniejsza niż wężyk, podgrzewasz troche wężyk i wkładasz do zakrętki to sie ładnie uszczelni i nie cieknie, jedynie to potrzebujesz z metr wężyka

dzieki temu jeszcze widzisz jak moto pożera benzyne bo ładnie widać jak z butelki schodzi, jak chcesz to i obliczysz spalanie na wolnych obrotach

to taki bonus