Pany pomocy co to moze byc? przy probie odpalenia strzela w wydech czasami złapie a czasami nie.. mozliwe ze to wina zaworow??czy raczej gazniki?? elektryka jest dobra bo juz wszystkie mozliwe rzeczy przezucałem.
swiece nowe.. własnie wrociłem z garazu złapała na około 30s na 3 garach drugi od lewej nie załapał.. na moje to cos z gaznikami ale moze ktos ma jeszcze jakies pomysły???
cewki maja prad i sa sprawne ale cos tak jak by jej nie zalewał nawet czyli paliwo jest ale chyba troche przy mało dzisiaj posprawdzam gazniki moze to cos da.
pekal1 pisze:albo czy nie zamieniłaś kolejności WN przy podłączaniu haha
dokladnie jak wyzej nasze cbrki maja dziwny uklad kabli sam w zeszlym sezonie zamienilem wydawalo mi sie ze tak powinny byc a dupa blada kable musza byc prawie ze naciagniete to mnie zmylilo a objawy byly identyczne lapal strzelal i pol silnika rozebralem ale nauka kosztuje.sprawdz upewwnij sie zebys nie popelnil tej gafy co ja.
cewki sa dobrze podłaczone, dzieki za rady niedługo bede składał do konca i zobaczymy moze bedzie smigał.
[ Dodano: Pią Maj 06, 2011 5:53 am ] Panowie mam przyczyne, gazniki nie maja podcsnienia i nie zasysa wachy ze zbiornika.. co to moze byc?? kranik jest przeczyszczony.