Mam prośbę czy ktoś mi może poradzić chcę zmienić kieunkowskazy w mojej sc33. W tej chwili mam standardowe odstające , a chciałbym je zmienić na takie przylegające do owiewki. Szukałem na Allegro ale nie mam pojęcia które będą pasowały czy ktoś może mi poradzić które powinienem kupić pozdrawiam i dzieki z góry.
Witam. Ja mam u siebie coś TAKIEGO s przodu (świetnie pasują do otworów w owiewce). A z tyłu mam DŁUGIE niestety widzę że tylko na allegro są w kolorze karbon (te pomarańczowe szkiełko można wyciągnąć i zmienić żarówkę na pomarańcz).
Tutaj możesz zobaczyć fotki:
Przód 123 Tył 123
Ja mam zamontowane bardzo fajne diodowki ale ciebie raczej nie beda interesowac bo sa cholernie drogie. Ogolnie bardzo wielu kumpli smiga z obrysowkami od poloneza w fajerach i powiem ci ze chyba to najlepsze rozwiazanie bo za ta kase maja bardzo fajny wyglad.
obrysówki z poldasa zajebiście podchodzą, kupiłem i zajebiście wypełniają dziurę po kierunku, ale razem z oprawką nie mieszczą się między czabą i wypełnieniem. NIe chciałem nic ciąć i olałem temat
Kupiłem kierunki od poldasa ale niestety żarówka jaka tam wchodzi to 12V 2W i przerywacz od kierunku miga trzy razy szybciej jak ją podłączę. Normalnie jest tam 12V 22W o ile dobrz pamiętam. Czy ktoś wie jak temu zaradzić?
mam od opelka i działają super Nie chcę skłamać ale chyba Corsa B ..... Na giełdzie w słomyczynie kupione wygląd fajowy i przylegają ładnie do owiewki Pozdro
Choćbym Pędził Ciemną Doliną , Zła Się Nie Ulęknę.....
Nie chce zakładać nowego tematu ponieważ mam podobną sprawę.
Zmieniam kierunki na diodowe. Kupiłem specjalne, na allegro po 67zł para, które pasują idealnie w owiewkę. Jeśli chodzi o tył to mam więcej kombinowania. Chciałbym zintegrować kierunki z lampą i wstawić je w rogach tylnej lampy. Jest tam wystarczająco miejsca i wszystko było by super gdyby nie czerwone szkło lampy. I tu się zaczynają moje pytania.
Czy ktoś ma pomysł co zrobić żeby uzyskać żółty kolor, czy wystarczą mocne żółte diody czy będę musiał przerabiać lampę?
Boki lampy działają chyba jak odblask i mają od środka te nierówności do rozpraszania światła. Czy jeśli zeszlifowałbym to na płasko dałoby się uzyskać żółte światło po wstawieniu mocnych żółtych diód?
oto co ja zrobilem u siebie z przodu
co do tyłu zostaje jakos wpasować diody led w lampe tez o tym myslalem ale w koncu kupilem takie malutkie kierunki mikro czy jakos tak
generalnie diody led biale najlepiej za pomaranczowa szybką ktora trza by wstawic za tym czerwonym kloszem lub mocne zarówki w skrajnym przypadku kupic biala lampe tuningowa na allegro i zwykle pomaranczowe zarówki
ja w swoim zamontowałem na przodzie kierunki od corsy/astry płaskie w kolorze niebieskim do tego bedą żółte lub białe diody jeszcze nie mam koncepcji co do żarówek