Robiłem niedawno z kumplem takie same jak moje zrobie fotki jak tylko chwile czasu znajde i wrzucę na forum. Całkiem dobrze poszło i nie tak trudno to zrobic. Wystarczy dobra spawarka i dostęp do hurtowni ze stalą
koledzy sory za mało profesjonalne pytanie:) ale chce założyc crashpady i myslalem w jaki sposób są one mocowane do ramy. w miejscu gdzie trzeba je przykręcic jest wkrecona śruba, rozumiem ze trzeba pady w jej miejsce wkręcić? innego wyjscia nie widze. z góry dzieki za odp.
Długośc-65mm, śregnica-40mm od wewnętrznej strony, oraz-60mm od zewnętrznej strony, otwór-8,5mm na przelot (morzna powiękrzyc według potrzeby), oraz-24mm potrzebny do przykręcenia aby się główka śruby schowała.
Wiatm Wszystkich :wink:
Jako że jestem nowym użytkownikiem i jest to mój pierwszy post pragnę wszystkich gorąco przywitać . Jestem od niedawna posiadaczem Bladego(czy szczęśliwym to sie okaże) i z tego powodu przyszedł mi pomysł na crashpady. Mógłby mi ktoś podać doładne wymiary crashpadów? W firmie gdzie pracuje jest park maszynowy a wiec pomyślałem że je zrobie samemu. Jak ktoś może to proszę o wymiary.
Ja chyba takie zamontuję, bez cięcia owiewek i całkiem nieźle się prezentują.
Cena masakra - ale wyglądają na dobrze wykonane, zresztą i tak taniej niż po bubie naprawiać ...