Jestem na etapie kompletowania niektórych plastików. Znalazłem interesujące mnie cześci
takie jak np. dolne i górne wypełnienia przednich owiewek tylko że z rocznika 97` i nie mam pewności czy podejdą

roksc33 pisze:wiec tak:
napisze ktore plastiki pasuja z sc28 czyli kocie oczy i sc33 kocie oczy do sc33 do 99 roku:
tylnie plastiki wszystkie z kazdego do kazdego modelu. poniewaz stelaze tylnie sa takie same.
dolne plugi rowniez sa identyczne
boczne owiewki rowniez sa identyczne lecz z sc28 okragla lampa sa tylko inne.czyli te z sc28 kocie oczy i sc33 kocie oczy sa identyczne jak w modelu 98-99
zbiorniki paliwa tak jak wyzej sc28 kocie oczy i sc33 kocie oczy taki sam zbiornik paliwa jak w sc33 98 99.
airboxy takie same. jak wyzej. 0
czacha sc28 kocie oczy jest taka sama jak w sc33 kocie oczy rowniez wypelnienia (uwaga w sc28 wypelnienia wewnetrznej czachy w malowaniu urban tiger nie sa czarne tylko brazowe)
jezeli chcesz zmienic na mlodszy model czyli z sc28 badz sc33 potrzebna przednia czacha i stelaz i wypelnienie wewnetrzne i zewnetrzne gorne.
sety sa w sc28 K/O i sc33 K/O sa takie same.
kolektory z sc28 i sc33 kocie oczy sa INNE NIZ W SC33 LIFT. TZ. PASUJA ALE DOLNE MOCOWANIE nie pasuje. jak odroznic...? sc28 k/o i sc33 k/o sa matowe sc33 lift sa w polysku...
przedni blotniki adekwatnie tak jak wyzej.
felga przod z sc33 96r. nie pasuje do sc33 lift lecz z roku 97 pasuje...taka ciekawostka nie wiem dlaczego.
roll gaz klamki sa identyczne.
jeszcze jakies pytania
?:)
Wróć do Modyfikacje i Tunning (CBR900RR SC33)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości