miki pisze:a ja sie znowu pytam o co cho w wątku towarzysza Lipy...?
paw3ł pisze:http://moto.allegro.pl/honda-cbr-1000-i1506773981.html
Witajcie forumowicze !
Przeglądałem allegro w poszukiwaniu motorka dla kolegi i natknąłem się na tą CBR.
Byłem oglądać ten motocykl w lipcu 2010 w chełmie (znaleziony na allegro). Te same zdjęcia były na tamtej aukcji. Gość przez telefon wydawał się konkretny. Pojechałem z kumplami. Motocykl był w stanie technicznym bardzo dobrym (dokładnie prześwietliliśmy go). Silniczek ładnie chodził, skrzynia, napęd, opony wszystko w porządku. Wizualnie - czarne nalepki przy kierunkach - nie ma takich w oryginalnym malowaniu. Naklejono je ponieważ pod spodem owiewka była trzaśnięta (niedużo) - jakby ktoś kierunek wyłamał. Mówił ze tak też się stało. Reszta paki ok (przy zbioriku i zadupku otarcia od ubrania). Klucze serwisowe były.
Cena była wtedy 18200zł - ugadane na 18000zł i idziemy pisać umowe. Po chwili w domu płacz i lament córki i żony aby nie sprzedawać motorka bo taki fajny itd. Facet zaproponował ze przywiezie mi motor w niedziele bo w czwartek chce zabrać żone na przejażdzkę ze znajomymi, albo opuści mi jeszcze 200zł abym przyjechał po niedzieli ale nie zgodziła sie na to żona bo i tak dużo już było opuszczone. Tłumaczył sie ze nie spodziewał sie iż ktoś od razu z gotówką przyjedzie po moto... Stanęło na tym że gośc przywiezie moto w niedziele. Niedziela - godzina 10:00. Telefon od niego, nie przywiezie bo nie, jak chce to moge przyjezdzac ale nie opuści ani grosza. Wkurzyłem się niemiłosiernie, nie miałem daleko bo 250km w obie strony. Darowałem sobie to moto, kupiłem inne, też z chełma i jest ok:)
Moto było później wystawione za 19200zł, a teraz 18300zł
Rozpisałem sie troche, ale chce oszczędzic komuś drogi, lepiej niech sie zapyta czy na pewno go sprzeda, a nie wyroluje jak w lipcu...
Martin.B.M. pisze:Jeśli ktoś chciałby jechać kupić ową 954 za 11600 z Łazisk koło Chałupek to nawet nie ma po co jechać,kolo zapomniał dodać że moto ściąga na prawo,licznik jest uszkodzony,stelaż dorobiony z metalu ,zbiornik uszkodzony jak i tylny ogon,błotnik przód (ogoónie nie ma elementu ok) a oponki łyse i rama ryśnięta z prawej strony.Na miejscu chętny oddać za 10800 ale moto w tym stanie ledwo warte 8k
http://allegro.pl/cbr-954-okazja-i1656554527.html
Wróć do Ku przestrodze, wypadki, oszuści
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości