Witam
Szukam Hondy CBR 1000RR z rocznika 2004-2006 gotówka jaką dysponuje to około 20.000zł, jeżeli ktoś taką posiada lub wie o takiej dajcie znać na priv.
a więc najpierw znalazłem trzy oferty które mnie interesowały i obdzwoniłem i się umówiłem;) na pierwszy ogień honda z płocka:
http://otomoto.pl/honda-cbr-1000rr-M3067529.html
a tu screen w razie jakby aukcja znikła :
przez telefon praktycznie nic więcej co w opisie pan nie powiedział
jako druga honda z wawki:
http://moto.allegro.pl/honda-cbr-1000rr-fireblade-i2187388763.html
i sccreen:
koleś powiedział że tylko na prawy bok się położył na parkingu podziemnym ale to już praktycznie jak stał;)
no trzecia
http://otomoto.pl/honda-cbr-1000rr-pier ... 71525.html
i screen
pan twierdził że motocykl miał delikatną chyba przygode bo ma pomalowaną czache ale on go nie użytkował a więc historii nie zna.
w rzeczywistości na miejscu okazało się:
pierwsza
malowane wszystkie owiewki- ogon od spodu to nawet zaciek ma, klejone w kilku miejscach, przy śrubkach mocujących owiewki pęknięcia,sety porysowane, brak było chyba wypełnień owiewek, silnik pali ładnie pracuje delikatnie ale około 5 tyś obr zaczyna być słychać rozrząd, płyny jak na kilkaset kilometrów od wymiany strasznie zabrudzone a więc nie byłem pewien czy w ogóle były zmieniane tak jak twierdzi, na górnej krawędzi licznika takie jakby wtopienie plastiku to samo miała też kolejna honda no a więc nie taka igła jak pan pisał bo przygoda na pewno jakaś była a ja nie szukam motocykla który w*****ałby mnie takimi pierdołami. Ale z całej wyprawy najładniejsza.
druga
w wa-wce koleś chyba *******nął się ze zdjęciami i wstawił chyba z tamtego roku bo całkiem ładnie na foto wyglądała, na miejscu poobdzierana z prawej strony jak i z lewej-ogon do wymiany, crash-pady też porysowane, bak przy tym amorku hsed nie stroi- z jednej strony można palca włożyć a z drugiej ścisk że zapałka nie wejdzie, wypełnienia owiewek miały połamane uchwyty i odstawały na 1cm, wachacz miał wgięcie, owiewki nie schodziły się tak jak powinny, ogólnie takie ścierwo że nawet nie odpalaliśmy bo zrobiłem 150km i aby kase straciłem, a no i gdzieś zniknął komin devila który jest na zdjęciach- stanowczo NIE POLECAM tego egzemplarza.
trzecia
w ciemnym garażu piękna;) na zewnątrz już...czacha kiepsko pomalowana, na chłodnicy odznaczone kolektory wydechowe;) wiatrak chłodnicy z jednej strony przykręcony normalnie z drugiej 4 podkładki włożone żeby nie latał hehe, owiewki poskręcane na nieorginalne śrubki i brak spinek mocujących owiewki, przednie koło malowane i odważników przylepione jak w żuku, ogólnie poskręcana w garażu i to kiepskim, stan wizualny tak odpychał że również nawet nie odpalaliśmy-również odradzam.
to tak pobieżnie opisałem, sprzedający są chyba naprawdę pier...ci w sagan jak myślą że kupujący przyjedzie kupować moto za 20k i nie będzie miał pojęcia lub kogoś kto ma pojęcie o motocyklach, normalnie aż chciałoby się im tam nakopać!
a tak dla ścisłości to są tylko moje prywatne opinie i spostrzeżenia-nie jestem rzeczoznawcą a więc moje opinie mogą być mylne;) ale co widziałem opisałem;)