Dzisiaj jest 06 czerwca 2025, 23:44

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

nasza Policja

Druga strona jazdy na motocyklu...

Moderatorzy: maciekx, Tytus

Awatar użytkownika

Pochwały: 1
Motocykl: sc57a
Rok produkcji: 2005

Post » 11 października 2011, 08:06

slamann pisze:
pit pisze:Kolego tu masz ten test i tak jak się wydaje na filmiku :D uwierz mi nie jest taki hop siup...

Kolego akurat jestem niedoszłym oficerem WP i wiem jak to wszystko wygląda. Faktem jest że im wyższa półka tym wyższe wymagania, a ten test to myślałem, że do liceum policyjnego jest? Pamiętam że jak zdawałem egzaminy wojskowe to na basenie był taki rzut, że 3 od razu poszło na dno. Nie wiem może myśleli że jakoś dopłyną :D. Poziom trzeba jakiś reprezentować. Pomijam plecaków którzy i ta się dostaną.
Przyszli też kulturyści olbrzymy i tak na wszystkich z pogardą patrzeli, bo co to za cienias jak ma 170cm i 65kg wagi. Po 2 dniach odpadło 3/4 chętnych w tym prawie wszyscy napompowani, a do końca jeszcze 3 dni.
Ja miałem pecha i zdałem wszystko :D. Dlaczego nie jestem w armii? Po prostu tego nie czułem. Ostatecznie uważam, że można być fizycznym i intelektualnym bublem wystarczy miłość do wojska i spokojnie można się tam odnaleźć.
Na koniec małe ostrzeżenie: Armia tak łatwo nie chce się pozbyć swojego mięsa.... 5 razy odrzucano moje prośby o rezygnację. Może dopiero moja niesubordynacja trochę pomogła.
I jeszcze jedno pamiętam chłopaka któremu ujawniły się w trakcie służby problemy z sercem na izbie przeleżał 6 miesięcy chociaż nie był obłożnie chory. Po wyjściu wyglądał jak Rumcajs... :D
Pozdrawiam wszystkich mundurowych. :D
Moto Psycho

Awatar użytkownika

Pochwały: 4
Motocykl: HONDA CBR 1000RR
Rok produkcji: 2004

Post » 11 października 2011, 18:17

pit pisze:
slamann pisze:
pit pisze:Kolego tu masz ten test i tak jak się wydaje na filmiku :D uwierz mi nie jest taki hop siup...
Pozdrawiam wszystkich mundurowych. :D

Ok :diabel: temat troszkę schodzi na ....off hihi: ale, powracając do właściwego tematu to dodam, że są gliny i gliny i co jak za ile czy w ogóle zrobi to kwestia charakteru i tego czy się chce pokazać albo tego czy ma o sobie duże mniemanie :( Ja też Jestem mundurowym i szacun się Wszystkim co mundury zakładają należy i nie ważne czy Poczta Polska czy Psy....w końcu orzełek na czapce i jako zamieszkujący ten kraj powinniśmy się do tego godnie odnosić :D Ale to moje osobiste zdanie i tyle.....każdy w końcu ma swój punkt widzenia...

Awatar użytkownika

Pochwały: 9
Motocykl: k8 1000 / F3 stunt
Rok produkcji: 2000

Post » 12 października 2011, 10:36

Jak wam taka Polska Policja zła to jedźcie do Czech... Czeska policja szybko poprawi tok myślenia na temat polskiej policji... ;) U nas dostaniesz 100-200 i po temacie a tam... Ci co byli i spotkali to wiedzą o czym myślę... :P

Pochwały: 3
Motocykl: SC57B Custom Paint
Rok produkcji: 2006

Post » 25 października 2011, 08:46

Jeśli już mówimy o Policji to jest w ich szrankach motocyklista którego każdy chciałby dorwać a to dlatego że kiedyś kiedy miał motonga to jeździł na każdy zlot i bujał się z chłopakami. Gdy dostał się do Policji oczywiście wykorzystał to że wiedział gdzie kto jeździ itp i jeden po jednym powyłapywał swoich kumpli i powystawiał im ładne sumki z bloczku. I teraz wiedząc gdzie się ustawić i gdzie można przycisnąć czeka na to by mieć okazje machnąć lizakiem :/ Ogólnie rzecz mówiąc pi*******y konfident, ale mam nadzieję że los pokaże mu gdzie jego miejsce.

Poprzednia

Wróć do Ku przestrodze, wypadki, oszuści