Dzięki Orzech i Maniek
A Tobie Toper jeszze większe DZIĘKI

Jak będziesz kiedyś w pobliżu to daj znać, obalimy coś
Ogólnie to dokładnie tak jak napisałeś, wizualnie ma trochę niedociągnięć a w porównaniu do tego jak wyglądał mój ZZR
http://img88.imageshack.us/i/klikus0030.jpg/
to ma bardzo dużo niedociągnięć... Ale to kurde sport, zdarzają się wyjątki w super stanie, ale średnio to chyba motocykle z tego roku i z takim przebiegiem wyglądają właśnie tak jak MÓj FAJER (

) lub nawet gorzej. Felgi obie są trochę podrapane ale przy wymianie opon pewnie je pomaluję. Tankbak trochę też jest zdarty w jednym miejscu ale w dalekiej przyszłości też się go zmieni
Toper, a moto było załadowane na busa bo jechało właśnie do Lublina z Hajabusą którą chłopaczek chciał żeby mu sprawdzili w serwisie przed kupnem.
I teraz cena

Tak jak napisałeś, 11 tys to za dużo na ten stan... Ale ale

Ja za niego dałem równe 9700

Myślę że to chyba dobra cena
Jestem mega zadowolony, przed chwilą kawałek się przejechałem bo strach przed policją nie pozwalał mi na więcej

Kawę zawsze trzymałem w okolicach 6 tys żeby w miarę jechała. Ten jedzie jeszcze lepiej przy obrotach 3,5-4

No i guma fajnie traci momentami przyczepność jak się odkręci na jedynce
Alez jestem zadowolony.. Dzisiaj stuknęła mi ćwiara i mam taki motocykl, o którym marzyłem od jakiś 5 lat.. Mam nadzieję, że będzie bezawaryjnie mi służył.
Pozdr