Jeśli ktoś szuka w 100% bezwypadkowego, doinwestowanego i szanowanego sprzętu, to rozważam możliwość sprzedaży swojej cebry. Produkcja 2002r. z Włoch przyjechała w 2010r z przebiegiem 11823km od pierwszego właściciela. Obecnie ma niecałe 22000 km i jest po posezonowym przeglądzie. Serwisowana i zimowana zawsze w serwisie motocyklowym "ADRENALINA" w Maszewie Dużym koło Płocka gdzie jeśli ktoś jest zainteresowany można motocykl dotknąć, pomacać a nawet polizać jak ktoś lubi
Z dodatków: K&N + przelot Arrow, amor HyperPro z 24 stopniową regulacją, regulowane i składane klamki Wometu, szyba z garbem, crash pady zipsera, rolki pod stojak oraz oryginalny komplet kluczy

Oczywiście wszystko co wymieniłem w oryginale posiadam. Opona tył ma przejechane jakieś 1400km bo tyle raptem nakręciłem w ubiegłym sezonie przód jakieś 3000 km obie wg mnie mają jeszcze jakieś 90%, napęd w połowie naciągu złoty did smarowany castrolem co 200 - 300km. Motocykl nigdy nie widział deszczu przynajmniej w naszym kraju, nie latał na gumie ( nie potrafię i nie mam zamiaru się uczyć bo za stary jestem żeby zmieniać ustawienia błędnika ) czyszczony i woskowany po każdym wyjeździe ( takie zboczenie ). Cena za jaką jestem w stanie się rozstać ze sprzętem to 16500zł. Wiem, że to nie jest mało ale jeśli odliczyć dodatki jakie są w motocyklu oraz zważywszy, że moto jest na 1000000% bez jakiejkolwiek nawet najmniejszej przygody myślę że warto. Wiem ile trzeba się najeździć za zdrowym sprzętem bo sam szukałem igły i taką też znalazłem. Nie mam ciśnienia aby się z nią rozstawać ale nie ukrywam że od zawsze choruję na Repsola sc57b i to byłby mój następny szpej. Jeśli ktoś jest zainteresowany motocyklem po moich wypocinach a chciałby wiedzieć coś więcej z chęcią udzielę wszystkich dodatkowych informacji przez tel. 600 - 711 - 429.
Tel do serwisu 517 - 432 - 845 też na pewno odpowiedzą wam co było robione podczas mojego użytkowania motocykla.
A poniżej link ze zdjęciami dla zainteresowanych
http://www.fotosik.pl/u/wariat7902/album/1374666
Jeśli kogoś uraziłem lub obraziłem swoim postem to przepraszam, jeśli napisałem to w nieodpowiednim miejscu to prosił bym o przeniesienie. Pozdro.