Też uważam ze z fotek wynika ze wszystko jest ok, zastanawiaja mnie te naklejki czy ktoś moze widział już takie na jakimś 954?
ciężko jest spotkać kilkuletnie moto bez jakiejkolwiek przygody, Ja sie naoglądałem ich kiklanaście i to co opisują sprzedajacy na allegro czy innych portalach to śmiech. bezwypadkowe przebieg 15 tys niekatowany używany turystycznie ( kto kupuje takie moto do turystyki
. Ja osobiście kupiłe w italli przebieg 37 tys . 2003 rok SC50 i szczerze wole taki a pewny niż odpicowany w Polsce 15 tys km. a zdjete 30 tys. Jak by ktoś chciał to moje tez bedzie na sprzedaż foto w galerii SC 50. NIEBIESKA
Nawet malowanie z 2003r gdzie jest na odwrót kolorami juz mi się tak nie podoba, moze dla was koledzy wyda sie to troche smieszne bo najważniejsze to stan techniczny, ale mam takie zboczenie ze jak cos sobie zaplanuje to potem bardzo cieżko zmieniam zdanie. Moze którys z kolegów posiada 954 w moim wymarzonym malowaniu ??
Do miazga, Masz niespełna 30km i oglądniesz sobie co i jak
żółta i sobie porównasz i popytasz co i jak
a masz niedaleko
Wróć do Ogólne (CBR954RR SC50)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości