...niestety nie pomogę za bardzo bo od razu wróciłem do auta nawet bliże się nie przyglądałem. Chciał mi odpalić i dać się przejechać ale podziękowałem... i przypominam, że gość próbuje ją żenić już ze dwa lata
Przez tel gość wydawał się dość uczciwy... bo mówił, że czacha jest spawana i była lakierowana... chociaż o pędzelku nie wspomniał więc może przez 2 lata chociaż sprayem pomalowana:P
...podobno super maszyna, też chętnie spróbował bym okiełznać
10500:P Myślałem że walnęjak wracałem w niedzielę było 0 stopni a miałem do przejechania 150km... masakra.. Wiadomo ideałem nie jest... Silnik chodzi super skrzynia też biegi ciasno wchodzą rama prosciutka bez kombinowań takze to najwazniejsze. Ale do malowania ma zbiornik i lewy boczek no i komin musze zmienic:D Kurcze a zdjęc jeszcze nie mam ogólnie na fotkach wygląda spoko jutro zrobie to wrzucę.. ale i tak będzie miała inny kolor bo wolę jest w standardowym malowaniu Suzuki czyli biało niebieska i średnio mi się to podoba więc zrobię ją w czarnym oryginalnym oczywiście.
Ogólnie chodzi bardzo fajnie wiadomo nie jest to cichoć pracy silnika hondy no, ale cóż... W zeszłym sezonie jeździłem R1 i w sumie nie wiem czy jest jakaś duża różnica mocy, ale to może dlatego, że w taką pogodę koło przy przyspieszaniu kręciło się w miejscu
Wróć do Ogólne (CBR954RR SC50)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości