W ciekawostkach jest żeby zmieniać guzikiem B one podpisane nie są ale tak na logikę A po lewej B po prawej stronie .... a próbowałem juz ty i tym i wszystkie mozliwe kombinacje jak Przytrzymam guzik B to się włącza i wyłączą licznik spalania... a przyciskiem A jak przytrzymam to się kasują przebiegi ...
A jak naciśniesz lewy guzik to nie pojawiają się literki takie małe na środku licznika?? zaraz nad prędkościomierzem "A" na górze i jak nacisniesz drugi raz to "B" na dole?? może zrób tak żeby była literka "B" i wtedy pokombinuj??
Wg mnie cos jest z licznikiem nie tak, nie spotkalem sie jeszcze z tym zeby nie dalo sie zmienic predkosci km/mph. Sprobuj wypiac akumulator, moze mu sie odwidzi robic takie jaja
Tez próbowałem... rozkręciłem niby wszystko ok jest... zastanawiam się czy nie kupić jakiegoś rozwalonego licznika i po prostu nie przylutować scalaka z pamięcią... ale wtedy przebieg i błędy będą takie same jak na innym moto
Nie wiem czy dobrze myśle ale na przykładzie telefonu nokia i płytki klawiatury, czasem mam tak ze klawisze nie reaguja i musze wyczyscic styki najlepiej alkoholem izopropylowym albo ołówek grafitowy i poprawić styki, trzeba by było sie temu blizej przyjzec
Podepnę się do tematu problemów z licznikiem.
Mam taki problem: nastawiam godzinę, wszystko niby jest OK. A jak przekręcam kluczyk na OFF to ustawienie znika. I znowy miga mi 1:00.