Dzisiaj jest 04 czerwca 2025, 17:16

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dlaczego tak tanio ?

Tematy dotyczące ogólnych zagadnień Hondy Fireblade CBR954RR SC50 2002-2003

Moderatorzy: maciekx, Tytus

Pochwały: 3
Motocykl: Piechota
Rok produkcji: 0

Post » 30 lipca 2009, 19:24

smith pisze:istnieje jakas mozliwosc aby przy ogledzinach sprawdzic autentycznosc przebiegu.

Im wiekszy przebieg tym trudniej. Najlepiej zakladac, ze przebieg jest skrecony dla dobrego samopoczucia kupujacego i patrzec na stan techniczny.

W tym przypadku, wszystko w tym motocyklu musialby by wygladac jak nowe i dzialac jak nowe. Zadnych srub ze sladami odkrecania, owiewki pasujace idealnie, oryginalne opony (Michelin Pilot Sport byly w nowych 954),czyste manetki, plyny czyte, zadnych luzow zaworowych, oryginalne zebatki i lancuch niezuzyte, zadnych problemow z biegami itd... Pod owiewkami i w zakamarkach powinno byc czysto jak w szpitalu. Przy takim przebiegu sprzedajcy powinien miec cala historie serwisowa i dwa kluczyki.

Awatar użytkownika

Pochwały: 6
Motocykl: 1000 RR HRC
Rok produkcji: 2007

Post » 30 lipca 2009, 22:13

Chlopy to juz jest stara metoda naciagania ludzi na kase stosowana od dawna w innych krajach, nigdy w zyciu nie wierzcie w takie promocje a nawet z goscmi sie nie kontaktujcie.
Bardzo duzo osob w pl i nie tylko powplacalo tak kase i nigdy wiecej jej nie ujrzeli a tym bardziej moto.

Pochwały: 3
Motocykl: sc57 04'
Rok produkcji: 0

Post » 30 lipca 2009, 22:34

zapytałem się tego typa (z tego pierwszego ogłoszenia):
aha, czyli motocykl nie jest w kraju tak jak jest to napisane w ogłoszeniu, tak? czyli jeśli dobrze rozumiem to żeby kupić go musiałbym wpłacić Panu pieniądze za ten moto + koszty wysyłki i jeśli mi się nie spodoba mogę go zwrócić, tak??

odpowiedź:
I trzeba swoje imie, nazwisko i adres to moge isc do transportu spólki i wyslac motocykl na adres w Polsce. Bedziesz mial 7 dni na sprawdzenie i badanie motocykla.
Przewoznik zapewni Ci umowy sprzedazy. Motocykl bedzie pochodzic ze wszystkimi dokumentami Polsce.

faktycznie kaleczy język polski ale to raczej nie bot bo odpisał na moje pytanie normalnie.

chyba napiszę mu że zgłosiłem to ogłoszenie na policję z podejrzeniem próby wyłudzenia pieniędzy.

Poprzednia

Wróć do Ogólne (CBR954RR SC50)